Speltips: Hockeyfesten fortsätter från Karlstad SHL 25/10

Torsdagens speltips kommer från SHL och det är mötet mellan FBK och Rögle denna afton. Vi har ett starkt hemmalag som tar emot ligans sämsta bortalag. 
Kan det sluta på något annat sätt ? Nej jag tror FBK maler ner Rögle och blir för tunga och vinner en målrik match. 

Speltips: 

Lagen kliver här in i omgång 11 och det är 2st lag man är lite besviken på. FBK trodde jag mera på och skulle tillhöra topp 4 även inledningsvis. Nu hittar man dom på en 7e plats och det är ingenting Karlstadfansen är nöjda med. Rögle värvade bra inför säsongen och såg högintressanta ut och utsågs i flera tidningar till “året skrällag”. Jag höll med på alla punkter men efter 10 matcher kan vi väl summera säsongen hittills som en enorm flopp ! Man ligger sist i tabellen och bortaspelet har varit under all kritik med idel förluster. 
Ett FBK som vaknat till liv sista veckan tror jag blir för tunga och jobbar hem alla poängen. Istället för den raka 1an som ger 1.80 så spelar jag 1a + över 3.5 mål och får superoddset 2.50 istället ! 
1.80 eller 2.50 ? Skillnaden är +0.70 extra på en ev vinst i en förväntad målrik historia. 3.5 måls linan har passerats i 10/11 senaste inbördes och i 10 raka inbördes med FBK som hemmalag. 
Hemmaseger och över 3.5 mål totalt i matchen alltså, @2.50 på Nordicbet !

FBK: 

Färjestad ligger 7a i tabellen med raden 4-0-2-4 och målskillnad 24-25. På hemmaplan har man raden 3-0-1-1 och målskillnad 14-10 trots flera tuffa motståndare i dessa 5 matcher. 
Man vann hemma med 3-1 mot Hv71, 1-1 mot Skellefteå, 3-0 mot serieledande Linköping, 3-4 förlust i “hatmötet” mot mitt Frölunda trots att man dominerade matchen (skott 34-15) och senaste besegrade man stekheta Djurgården med 4-3 inför sjungande hemmafans. 
FBK har en trupp som tillhör toppen och det var egentligen bara en tidsfråga innan spelet skulle komma igång. Med 2 raka segrar i ryggsäcken och minst 3 mål framåt i 5 matcher så ser det ljust ut för FBK. 
Nu tar man alltså emot året flopp och ligans hittills sämsta bortalag, självklart finns det goda förutsättningar till 3 nya poäng !

Rögle: 

SHLs flopp får man faktiskt kalla dom. Okej ingen trodde på någon topplacering men laget har på tok för lite poäng efter 10 omgångar och de får inte spelet att funka. 
Bröderna Abbott värvade in flera intressanta spelare till laget och såg ganska slagkraftiga ut men det går inget vidare. Offensivt har de gjort näst minst mål av alla lag och defensivt har de släppt in 3e mest mål. 
Totalt står de på raden 2-0-2-6 och målskillnaden 16-29. På resande fot har man katastrofala raden 0-0-1-4 och målskillnad 9-20 ! Man har inte ens snittat 2 mål framåt och släppt in 4 mål bakåt i snitt. 
I dom 2st senaste omgångarna hade man ett dubbelmöte mot ett annat bottenlag, Timrå ! Man spelade 3-3 på bortaplan för att nu sist vinna krampaktigt med 3-1 hemma efter mål i tom kasse.
Nu ska man alltså åka till Karlstad och försöka vinna årets första bortamatch, tyvärr för deras del kommer nog denna uppgift bli alltför svår. 

Tabellen: 

FBKs hemmamatcher: 


Trots att FBK mött alla 5 förväntade topplagen så har de 3 segrar och “förtjänade” faktiskt en till mot mitt Frölunda.
Offensiven har iaf levererat och har gjort minst 3 mål framåt i 4/5 matcher. 

Rögles bortamatcher: 


Här ser ni Rögles dåliga bortaspel hittills. Man har bara tagit 1 poäng och har släppt in minst 3 mål i alla 5 matcher !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ FBK är väldigt hemmastarka och står inför den lättaste matchen på pappret denna kväll. 

✅ FBK har gjort minst 3 mål framåt i 3 raka matcher så offensiven har kommit bra igång efter en trög start.

✅ Rögle har bara 1p på 5 bortamatcher. 

✅ Rögle har släppt in minst 3 mål i 5/5 bortamatcher. 

✅ Över 3.5 mål har passerats i 10/11 inbördes och i 10/10 matcher i Karlstad. 

✅ FBK har gjort minst 3 mål framåt i 10 raka hemmamatcher mot Rögle. 

⚠️ Rögle har ett intressant lag i grunden men får inte spelet att stämma. När alla pusselbitar hamnar rätt så kan de slå alla lag i serien. 

Utgångstipset skrivs till 3-2, 4-2 !

Lycka till om du ryggar detta speltips !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Hockeyfesten fortsätter från Karlstad SHL 25/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades