Speltips: Hockeydubbeln med SHL 21/11

Matcherna:
Linköping – Brynäs
Växjö – FBK

Analys Linköping – Brynäs, över 2.5 mål av Linköping odds 1.74.
Här har jag valt att spela på att Linköping ska klara av att göra minst 3 mål i matchen, de har riktigt bra form medan Brynäs är ganska kalla just nu.
Då ska man även veta att Linköping är ett riktigt starkt hemmalag och har sista veckorna fått bra snurr på offensiven som gett dom segrar i 6/8 senaste matcherna.
Linköping ligger 4a i tabellen med målskillnad 58-49 och snittar alltså 3 mål framåt.
Brynäs ligger näst sist (plats 13) och har målskillnad 41-59 vilket ger ett snitt på 3 insläppta per match.
Lagen möttes för endast 19 dagar sedan och då vann Linköping med 3-1.
Utgångstipset landar på 3-2 !

 Analys Växjö – FBK, över 2.5 mål av Växjö odds 1.85.
Även här har jag valt att spela att hemmalaget ska göra minst 3 mål i matchen, och det jag lutar mig åt i denna seriefinal är lagens form !
Växjö ligger just nu 1a och FBK 2a i tabellen, men sista tiden spel skiljer oceaner emellan faktiskt.
Växjö kommer med 10 segrar på 11 senaste hemmamatcherna, här i Vida Arena är de enormt starka och målen haglar in.
Trots sin fina 2a plats så har FBK tappat spelet totalt på bortaplan sista tiden och har förlorat 5/6 senaste !
Lägg då till att FBK släppt in minst 3 mål i 5 av dessa 6 matcher.
Samtidigt har Växjö gjort minst 3 mål framåt i 6/6 senaste matcherna så de har en pålitlig offensiv till detta spel.
3 mål på hemmaplan ska de lösa, just nu har de ett målsnitt på 3.6 mål framåt inför hemmafansen och FBK snittar exakt 3 mål insläppta på bortaplan.
Utgångstipset landar på 4-2 !

Lycka till vid rygg !

Tipsa om Speltips: Hockeydubbeln med SHL 21/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades