Speltips: Hockeydubbel med SHL och minitävling 9/12

Matcherna:
Mora – Frölunda över 4.5 mål, odds 1.61
Växjö – Örebro 1a, odds 1.62
Totalodds: 2,61

Mora – Frölunda: Tabell 12an Mora tar emot tabell 9an Frölunda, jag tror på en målrik match med 2 försvar som inte levererar just nu.
Mora ligger där allt trodde de skulle ligga inför säsongen medan Frölunda är en flopp av större rang,
mina kära indianers försvar går inte att känna igen men offensiven är det inga fel på.
Frölunda målas upp som favoriter i matchen och jag vet inte om jag håller med om det, jag skulle sätta en liten fördel Mora faktiskt men med dåliga försvar kan detta slut hur som helst.
Mora har målskillnad 31-30 efter 10 hemmamatcher, de snittar alltså 3-3 och 6 mål totalt på hemmaplan.
Frölunda har målskillnad 30-40 efter 10 bortamatcher, de snittar alltså 3-4 och 7 mål totalt på bortaplan.
Mora har spelat över 4.5 mål i 18/19 senaste hemmamatcherna…. 18/19 !
Frölunda har spelat över 4.5 mål i 7/8 senaste bortamatcherna.
Att över 4.5 mål ger 1.62 i odds är bara att tacka för.
Säger 3-2, 4-2.

Växjö – Örebro: Tabell 1an Växjö tar emot tabell 11an Örebro som är totalt under isen när de åker på bortamatch.
Jag har valt att spela att serieledarna ska vinna på hemmaplan till fina oddset 1.65.
Växjö har vunnit 12/15 hemmamatcher i år och är otroligt starka inför hemmafansen, Örebro kommer med 6 raka förluster på bortaplan och jag kan inte se hur den sviten skulle brytas ikväll.
I dom 7 senaste matcherna här i Vida Arena har Växjö vunnit samtliga, 5 st efter ordinarie tid och 2 st efter förlängning.
Lutar åt en stabil hemmaseger här, typ 4-2.

Idag har vi även en minitävling i samarbete med Nordicbet.
Om ni ryggar min dubbel med minst 250kr och postar kupongen i min tråd så är du med i utlottningen av 500 kr rätt in på kontot.
Enda kraven: Spelet är lagt på Nordicbet med en postad screenshot !
Har du inte konto på Nordicbet så regga dig här och var med  --> Ny medlem <–
Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Hockeydubbel med SHL och minitävling 9/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades