Speltips: Hockeyallsvenskan, Onsdag 17/10

Onsdagens speltips kommer från Hockeyallsvenskan och det är 2 bottenlag som ska göra upp här i Scaniarinken. 
Det är Södertälje SK som tar mot Västervik denna afton och jag tänker ta rygg på laget som har störst möjligheter att avancera ifrån bottenträsket och synar ett specialspel till fina 2.27 !

Speltips:  

Här ska vi se när tabell 9an SSK tar emot nästjumbon Västervik som hittas på plats 13. 
Båda lagen har haft stora problem defensivt och SSK har faktiskt släppt in mest av alla lag hittills. 
Västervik har släppt in 3e mest av lagen men dom har även problem offensivt vilket SSK inte har. 
Jag anser att SSK har en trupp som är värd att ligga betydligt högre upp än 9a och kommer vinna denna match. Men jag tror det kan bli en del mål och spelar 1a + över 3.5 mål totalt till 2.27 på Nordicbet !
SSK har spelat 0 matcher under 3.5 mål och Västervik har spelat 3 matcher under 3.5 mål. 
Ett starkt hemmalag med bra målform jobbar hem segern här ! 3-1, 3-2 ?

SSK: 

Laget ligger 9a med raden 3-1-1-4 och målskillnad 31-34. Med dessa siffror är man det överlägset målrikaste laget med hela 7.2 mål i snitt i sina matcher !!!
På hemmaplan har man 2-1-0-1 och 16-13 i målskillnad, Endast topplagen Modo och AIK har gjort flera mål men då har de spelat 1-2 matcher mer än SSK som spelat majoriteten av sina matcher på bortaplan. 
Man kommer till start med 2 raka segrar i ryggsäcken. 3-2 seger borta mot Tingsryd och sist 3-2 (sd) hemma mot BIK Karlskoga där man sköt FYRA skott i stolpen och förtjänade alla 3 poängen. 

Offensiven är nästan felfri, man har gjort minst 2 mål i alla matcher och i hemmamatcherna har man gjort 4, 6, 3, 2 mål framåt. Trots att man tappade hela sin 1a lina till denna säsong så har man ersatt med mycket bra individuella spelare och ingen oroar sig för målskörden längre. På pappret har man 2 av ligans bästas målvakter men har än så länge inte kommit upp i sin rätta jag. Om Sahlin vaknar till liv och gör en bra match är jag säker på att SSK fansen får fira på kvällen !

Västervik: 

Laget ligger näst sist på palts 13 med raden 0-4-0-5 och målskillnad 18-25. De har alltså efter 9 matcher fortfarande inte vunnit på full tid och gjort 3 minst mål av alla lag hittills. 
På bortaplan har man raden 0-2-0-3 och målskillnad 10-16.(Då har 2 av målen framåt kommit i straffläggningen vilket inte räknas med i detta spel) 
Bortaspelet har inte varit något framgångsrecept då de förlorat 3/5 av matcher stort. 
dom andra 2 har vunnits på straffar mot Tingsryd som ligger sist i tabellen och mot Vita Hästen som ligger 11a. 

Laget har tappat massvis med spelare inför säsongen och även ersatt dom allihopa. Men det är en väldigt stor spelaromsättning i truppen och va det verkar som har de inte alls spelat ihop sig efter 9 omgångar.
Med ett klent målskytte och stora hål i försvaret så blir detta en väldigt tuff uppgift !

SSK:s hemmamatcher:

Västerviks bortamatcher: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ SSK har gjort 3 mest mål av alla lag på hemmaplan.

✅ SSK har snittat strax under 4.0 mål framåt på hemmaplan inom full tid. 

✅ Västervik har snittat 1.6 mål framåt på bortaplan inom full tid. 

✅ SSK har spelat väldigt målrika matcher och snittat totalt ca 7 mål i sina hemmamatcher. 

⚠️ Västervik har en bra historik mot SSK med 3 raka segrar inbördes. 

Lycka till om ni ryggar !

 

 

 

 

 

Tipsa om Speltips: Hockeyallsvenskan, Onsdag 17/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades