Speltips: Hockey dubbeln med SHL 23/9

2 av 3 hockeydubblar har gett oss pengar med oddsen 2.00 och 2.79 så vi kör på med en till !

Matcherna:
Hv71 – Linköping
Växjö – Örebro

Analys Hv71-Linköping: Här tror jag på en målrik match mellan två lag som har offensiven som sitt främsta vapen och inte alls fokuserar så mycket på defensiven.
Hv71 är kända för att vara svårspelade på hemmaplan men Linköping har imponerande 7 raka segrar i denna hall !
Men jag väljer att spela över 4.5 mål i matchen på grund av att det är målrika lag och jag är övertygad om att här kommer mållampan blinka många gånger idag bakom målvakterna.
Hv71 har börjar säsongen med 4-2 hemma mot Dif och senaste 4-2 borta mot Brynäs, två tunga segrar.
Linköping har börjat med 2-2 borta mot FBK och senaste 4-4 hemma mot Växjö.
Lagen möttes i en träningsmatch för bara 13 dagar sedan och den vann Linköping med 4-3 trots bortaplan.
Revanschlusten sitter nog kvar i Hv71 och här kommer det gå undan åt båda hållen, utgångstipset skrivs till 4-2 till något av lagen.

Analys Växjö-Örebro: Här tror jag på en ganska ensidig match där Växjö kommer dominera anfallen och även målskörden.
Hemmalaget borde vara med och slåss om en semifinalplats i år och ser väldigt intressant ut på pappret, Örebro kommer höra till bland de sista lagen i tabellen när säsongen summeras och mot tunga Växjö räcker man helt enkelt inte till.
Växjö har börjat säsongen med 4-3 hemma mot Brynäs (ÖT) och 5-4 (ÖT) borta mot Linköping. Även det är 2 tunga segrar och uppgiften idag är betydligt lättare på förhand.
Här spelar jag att Växjö ska göra minst 3 mål framåt, oavsett hur många mål Örebro gör så spelar det ingen roll.
Lika imponerande offensiv som Växjö besitter, lika slarvigt försvarsspel har de visat upp inledningsvis så vågar inte spela rak 1a eller -1.5 hcp såhär tidigt in på säsongen. (Även om jag tror de vinner ganska enkelt)
Örebro kommer från en 3-3 match i premiären borta mot Luleå och nu senast 2-0 seger mot samma Luleå på hemmaplan.
På resande fot väger Örebro för lätt och jag ser framför mig att skotten kommer hagla mot Örebros målvakt för dagen.
De 3 senaste inbördes möten när Växjö haft hemmaplan mot Örebro så har matcherna slutat 3-3, 4-2, 7-4.
Jag sätter utgångstipset på 4-1, 4-2 och är lite rädd för Växjöslarv i försvaret så nöjer mig helt enkelt med över 2.5 mål istället. 

Speltips: Hv71-Linköping över 4.5 mål odds 1.70 + Växjö-Örebro hemmalaget över 2.5 mål odds 1.58.

Totalodds: 2.69

Spelstopp: 15.15

Spelbolag: LeoVegas
Registrera dig via denna länk så får du 100% bonus upp till 1000 kr på din första insättning som ny medlem hos LeoVegas!

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Hockey dubbeln med SHL 23/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades