Speltips: Hockey dubbeln från SHL premiären 16/9

SHL Premiär: Äntligen är premiären av SHL här och detta blir min egen premiär av “Hockey Dubbeln”, trots att början av en liga är väldigt svårtippad så ska jag gå upp för rond 1 med bolagen ändå.
Jag har hittat 2 st odds jag fastnat för och tycker dubbeln som ger fina 2.00 känns väldigt bra.

Match 1: Luleå – Örebro:

Jag spelar över 3.5 mål totalt i matchen till oddset 1.35 för detta är 2 st lag som jag tror kommer ha stora problem med defensiven i år, inget av lagen har värvat någon wow spelare på denna position och jag placerar båda dessa lagen på nedre halvan av tabellen när säsongen är slut.
Örebro har dessutom tappat målvaktsprofilen Julius Hudacek och trots blandade prestationer så finns ett stort tomrum och Örebro har haft svårt att ersätta honom med ett lika stort namn.
Luleå tror jag hamnar runt plats 8-10 och Örebro får tyvärr plaska runt längst ner och får kriga för att inte komma sist.
På försäsongen har båda lagen spelat en del målrika matcher och dom ska vi titta lite på.
Luleå har spelat 7 matcher under försäsongen och 5 av dessa har gått över 3.5 måls linan. Totalt sätt över dessa 7 matcher så har det blivit målskillnad 22-16 vilket ger ett snitt på 5.4 mål i matcherna.
Örebro har spelat 8 matcher på försäsongen och 7/8 har gått över 3.5 måls linan. Totalt sätt över dessa 8 matcher så har det blivit målskillnad 25-22 vilket ger ett snitt på 5.8 mål i matcherna.
Tittar vi längre tillbaka för Luleås del så har 11/13 senaste matcherna gått över 3.5 mål.
Tittar vi även på Örebros historik så har 11/12 senaste matcherna gått över 3.5 mål.
Utgångstips 3-1,3-2

Match 2: Frölunda – Mora:
Jag spelar att Frölunda ska först nå 3 mål i matchen under ordinarie tid till oddset 1.48 för jag tror guldkandidaten Frölunda kommer trycka gasen i botten direkt denna säsong och med flera riktigt bra måltjuvar i laget så kommer de göra många mål i år. En premiär kommer alltid vara en premiär och där kan allt hända, men tittar man på lagen så är det stor skillnad på lagens offensiver.
Frölunda har förstärkt med att ta hem forne poängkungen Ryan Lasch och där kommer det hagla mål från hans klubba denna säsong, lägg där till andra måltjuvar som Lias Andersson, Max Friberg och bröderna Westerholm. I truppen finns redan stora profiler som Joel Lundqvist, Sean Bergenheim, Carl Grundström och Simon Hjalmarsson.

Jag tror inte Mora kan stå emot dessa herrar som är säkert taggade till tänderna inför sin stora hemmapublik. 
Moras lag ser helt ointressant ut på pappret och jag tror de får satsa på att försvara sig större delen av matchen här.
Medan Frölunda kommer med 7 raka segrar i ryggen och en målskörd på 32 mål på försäsongens 8 matcher så har Mora haft väldiga problem offensivt sett.
Mora har spelat 8 matcher sedan förra säsongen slutade och i bara 1 av dessa 8 matcher har Mora nått 3 mål framåt.
Utgångstips 3-1,4-1.


Speltips: Luleå-Örebro över 3.5 mål totalt (Odds 1.35) + Frölunda först till 3 gjorda mål. (Odds 1.48)

Totalodds: 2.00

Spelstopp: 18.00

Spelbolag: 10Bet

Lycka till om ni tar rygg och kom ihåg, man ska aldrig spela för mera än vad man har råd att förlora !

Tipsa om Speltips: Hockey dubbeln från SHL premiären 16/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades