Speltips: HJK – Mariehamn; Finland; Veikkausliiga 13/9

Ännu en oväntad förlust igår där tabelltvåan Falkenberg förlorade mot Landskrona! Ett resultat som nog chockade alla som följt Superettan denna säsongen. Imorgon har jag istället nu tagit fram en match ifrån Finland och Veikkausliiga där vi ska se HJK Helsinki mot Mariehamn.

Speltips: HJK – Mariehamn; Finland; Veikkausliiga 13/9

HJK:

Vi har förstaplatsen HJK som har tagit 17 vinster, 5 oavgjorda och endast 3 förluster på sina 25 spelade matcher. Man har den bästa offensiven i hela ligan och har gjort hela 46 mål framåt samtidigt som man bara släppt in 18 mål. På hemmaplan har man ett ännu bättre facit med 13 spelade matcher. Man har tagit 9 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Målskillnaden hemma ligger på 31-10. Man snittar alltså nästan 3 mål per match på egen arena och ska idag ta emot ett Mariehamn som har det sämsta försvaret i hela ligan.

Mariehamn:

Man ligger på 10:e plats i ligan och har på sina 26 spelade matcher tagit 6 vinster, 5 oavgjorda och hela 15 förluster. På bortaplan har man 2 vinster, 3 oavgjort och 8 förluster. Man har flest insläppta mål av alla lag i hela ligan, både totalt sett och på bortaplan. Idag kommer man få det tufft när man möter den bästa offensiven av alla lagen i ligan.

Inbördes möten:

HJK har tagit seger i 4/5 senaste mötena lagen emellan varav HJK vann det förra mötet med 2-0.

Jag tror på en hyffsat enkel seger för hemmalaget imorgon eftersom både form, tabell och historia talar för samma sak. Vi har ligans starkaste offensiv mot ligans svagaste defensiv och att HJK ska ta en 2 måls seger ser jag som högst troligt. Jag har valt att spela -1.5 till hemmalaget men anser även att en halvtidseger är ett bra spel det också. Spelet hittas på 10bet till 1.68 gånger pengarna.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: HJK – Mariehamn; Finland; Veikkausliiga 13/9 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades