Speltips: HIFK Helsinki – JJK Jyväskylä (27/7) Finland; Ykkonen

Finns det någonting värre än 0-0 matcher? Inte i mina ögon i alla fall. Vi torskade i matchen melan BATE och HJK då matchen slutade mållös. Att två så målrika lag skulle sluta en match såhär var ju minst förväntat. Idag så känner jag att vindarna vänder och att vi tar en fin vinst till nästan 2 gånger pengarna. Matchen som jag tänker dela som speltips idag ska spelas mellan HIFK Helsinki och JJK Jyväskylä. 

Speltips: HIFK Helsinki – JJK Jyväskylä (27/7) Finland; Ykkonen

Helsinki toppar tabellen med 27 poäng tagna efter 13 spelade matcher. Man har tagit 8 vinster, 2 oavgjorda och endast förlorat 2 gånger. Man har ett imponerande anfall och likaså försvar med 22 mål gjorda och bara 9 insläppta såhär långt. Idag spelar man på egen arena och här har man spelat 7 matcher tidigare denna säsong. Ingen av dessa 7 matcher har man förlorat utan man har tagit 5 vinster och 2 oavgjorda. På dessa matcher har man gjort 13 mål och bara släppt in 3. Även ifall man kommer ifrån ett kryss i förra matchen mot Ekenäs så har man en fin form overall med 3 vinster utan att släppa in mål före detta. Idag ska man ta emot ett av dom sämsta lagen i ligan, JJK.

JJK har spelat 14 matcher såhär långt och ligger på 9:e plats i tabellen. Man har endast tagit 2 vinster, spelat 4 oavgjorda och förlorat 8 gånger. Det största problemet för JJK ligger i försvaret då man släppt in flest mål av alla lagen (24) såhär långt. På bortaplan är man ännu sämre och har på 6 spelade matcher 1 vinst och 5 förluster. I sina 5 senaste matcher just nu har man förlorat 3, spelat oavgjort 1 och vunnit 1.

Inbördes möten:

Kollar man på inbördes möten mellan dessa lagen så har HIFK vunnit 3 av dom senaste 5 matcherna med god marginal. Den senaste spelades för bara 1 månad sen då HIFK hade bortaplan och vann med 0-2. Dom andra 2 matcherna har slutat 1-1 och 0-0.

Jag tror absolut att HIFK är för starka för JJK ikväll och jag kommer spela HIFK som vinnare i halvtid till 1.98 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Tabell och form

✅ HIFK vann senaste mötet på bortaplan med 2-0 och idag möts man hemma.

⚠ Halvtidspel är alltid lite av en risk då lagen ibland inte vaknar förens andra halvlek.

Jag önskar alla lycka till vid rygg, men kom ihåg att inte spela mer än vad din plånbok tillåter!

 

Tipsa om Speltips: HIFK Helsinki – JJK Jyväskylä (27/7) Finland; Ykkonen till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades