Speltips: Heracles Almelo v Willem II (10/2)

Vi är äntligen tillbaka på vinnarspåret igen. Jag rekade ut Fiorentina v Juventus en rak tvåa, det blev en kämpig och låst match dock så gjorde Juventus det dom brukar göra, att vinna. Man vann med 0-2 och reken sitter till fina 1.86 gånger pengarna. Vi har äntligen nått helgen, vilket innebär bra utbud och bra matcher. Som vanligt så gäller det att gräva efter den mest spelvärda matchen sett till förutsättningarna och oddset. Jag älskar helger lika mycket som jag älskar den här matchen jag har funnit. Jag hittar den i Holland och den spelas mellan Heracles Almelo v Willem II.

Heracles v Willem II

Tabellställning

12. Heracles 22 matcher 32:49 24 poäng.

14. Willem II 22 matcher 31:44 20 poäng.

Lite av ett ”bottenmöte”  här där båda lagen kommer att vilja vinna såklart. Två målrika lag som drabbas samman kan enbart sluta på ett sätt.

Båda lagen har gjort mål i 11 av 12 senaste matcherna i Heracles matcher, samtidigt som hela 12 av 14 senaste matcherna har slutat över 2.5 mål och sju av 11 senaste har slutat med över 3.5 mål. Deras hemmastatistik är väldigt fin då man snittar exakt 2 mål/match på sina 25 senaste matcher. Dessutom så har man vunnit 11 av 14 matcher på hemmaplan mot lag i den undre delen av tabellen sedan starten av förra säsongen. Under dessa matcher har man gjort 2.5 mål per match.

Willem har också en stark överspel statistik. Om man bortser från Ajax och PSV så har Heracles och Willem dom mest målrika matcherna i Eredivisie denna säsong. 15 av Willem 20 senaste matcher har slutat över 2.5 mål och 12 av dom har slutat med över 3.5 mål. Detta inkluderat över 3.5 mål på sina sju av nio senaste bortamatcher. Dom tre senaste matcherna lagen emellan har slutat 3-1 till ena laget eller det andra.

Spelet är tydligt i mina ögon. Jag väljer att spela över 2.75 mål, vilket innebär att vid exakt tre mål så blir det en halv vinst, vid fler än tre mål så är det full vinst.

🏆 Eredivisie
⏱ Today 18:30
🇳🇱 Heracles v Willem II
✍ Över 2.75 mål (asian)
📊 1.75 (Unibet)
8️⃣ Units

Spelbolag: Unibet – Bonus: 200% upp till 1000kr

Heracles unibet

Tipsa om Speltips: Heracles Almelo v Willem II (10/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades