Speltips: Hemmalaget kommer ha hörnfest ? PL 24/11

Lördagens speltips bjuder på en nyskapad spelform som jag kallar “hörntrappan”. Det är Fulham och Southampton som ska mötas i Premier Leagues omgång 13 och här finns det en del saker som talar för att hemmalaget ska stå för det mesta offensiva i matchen.  

Speltips: 

Landslagsuppehållet är äntligen över och Premier League står åter igen på spelschemat ! 
Det glädjer nog de flesta trots att det blev ett fint Maxbet som satt till 1.69 i gruppen och klackarna slogs i taket. 
Nu ska vi följa när bottenlagen Fulham och Southampton ska göra upp. Det är 2 lag med en ganska bedrövlig offensiv för tillfället och båda har ett målsnitt UNDER 1 mål framåt.
Med en del skador i bortalaget så väljer jag istället att luta mig mot hörnmarknaden och tycker mig funnit en bra “hörntrappa” att lägga pengarna på. 
Fulham över 4.5, 5.5 och 6.5 hörnor får sig totalt 5 Unit !

Fulham: 

Laget ligger sist i Premier League på sin 20e plats med raden 1-2-9 och målskillnad 11-31. Det är såklart under all kritik och med värvningarna de gjort inför säsongen så borde de inte ligga som jumbo enligt mig. 
Man har en spännande offensiv med Mitrovic, Schurrle och Sessegnon men målskyttet har verkligen strandat. 
Nollade i 4 raka matcher och 7 raka förluster står man på nu i alla tävlingsammanhang. Visst ett tufft schema då man mött Arsenal, City och Liverpool men målskörden är under all kritik och just i denna match finns såklart möjligheten till vändning. 
Man tar emot Southampton som har ett av Premier Leagues sämsta försvar hittills och på bortaplan har de släppt in 2 mål i snitt. 
I denna match tror jag Fulham kommer föra spelet och med sina snabba och tekniska spelare på kanterna så kommer det säkert skapas en hel del hörnor mot detta skadedrabbade Southampton !

Southampton: 

Laget ligger på en 17e plats med raden 1-5-6 och målskillnaden 8-21. Med det har man gjort näst minst mål i hela Premier League och endast Huddersfield är sämre. 
Man kommer till start med nästan lika kass form som Fulham. Man har inte en enda seger på dom 9 senaste tävlingsmatcherna och i ligan har man bara 4 p på dom 8 senaste matcherna. 
Till matchen kommer man med 3 avbräck som jag tror kommer göra stor skillnad för matchbilden till Fulhams fördel. 
Den givna vänsterbacken Bertrand missar pga gula kort. 
Anfallaren Danny Ings saknas pga en lårskada han fick i förra matchen och tvingades bytas ut innan halvlek. 
Anfallaren Shane Long saknas pga en skada på vristen. 
En försvarare och två anfallare missar matchen, tror ni Southampton kommer ställa upp med en offensiv taktik ? Det tror verkligen inte jag. 
Därför är jag övertygad om att Fulham kommer få föra matchen men pga dåligt målskytte så kan det regna hörnor istället för Londonlaget.

Fulhams hörnstatistik på hemmaplan: 

Southamptons hörnstatistik på bortaplan: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelen: 

✅ Bottenmöte med två risiga försvar, borde bli en del ytor för de offensiva spelarna. 

✅ Southampton saknar en back och två anfallare vilket borde skapa en lite mera defensivare inställning i matchen. 

✅ Fulham har snabba kantspelare som gillar att utmana sin gubbe.

✅ Formsvag Mitrovic skjuter så fort han får läge. 

✅ Fulham gör väldigt lite mål, därför kommer laget behöva anfalla hela matchen för att jobba hem en ev seger. 

⚠️ Mot förmodan en tidig 1-0 ledning eller 2-0 ledning senare i matchen. Då kan anfallen stanna upp om man väljer att spela safe om man är rädd om sina viktiga 3p. 

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Hemmalaget kommer ha hörnfest ? PL 24/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades