Speltips: Hemmalaget i spillror HockeyAllsvenskan 20/12

Torsdagens speltips kommer från HockeyAllsvenskan och det är jumbon Vit Hästen som tar emot topplaget Karlskoga. Lagen har helt olika form för dagen och det känns helrätt att ta rygg på bortalaget denna kväll !

Speltips:

Nästan full omgång denna torsdag och det finns en del fina spel att välja mellan. Men jag plockar ut denna match för jag kan inte se hur det ska sluta på något annat sätt än med en bortaseger. 
Jumbon Vita Hästen mot 4an Karlskoga som dessutom är ligans hetaste lag sista 10 omgångarna. Jag tror den offensiva krisen fortsätter för Norrköpingslaget och att Karlskoga går vinnande ur detta möte igen !
Karlskoga rak 2a spelas till 1.90 på Nordicbet

Vita Hästen:

Laget ligger sist på en 14e plats med raden 4-3-6-16 och målskillnad 58-89, -31 i mål. 
Med 23st omgångar kvar att spela är det väldigt mycket poäng kvar att slåss om. Men det känns lite om att luften har gått ur Vita Hästen och förlusterna radas upp på ett pinsamt sätt nu. 
Man har förlorat 11/12 senaste matcherna och offensiven har fått sig en rejäl törn. Man har faktiskt bara gjort ETT mål framåt på dom 4 senaste matcherna och det håller så klart inte. 
I förra matchen mot Karlskrona tog man faktiskt ledningen med 0-1 redan efter 4 min och en pangstart va kanske det som laget behövde.
Men nä, laget säckade ihop och Karlskrona vände på steken till en 4-1 seger. 
Vita Hästen faller mentalt som en sten just nu och kvalplatsen känns som de kommer prenumerera på tills säsongen är slut. 

Karlskoga:

Laget ligger som sagt på en 4e plats, man står på raden 14-4-4-7 och målskillnaden 89-75, +14 mål. 
Efter att ha inlett säsongen ganska svajigt och med många kryss så har man nu hittat en bra form och klättrat uppåt i tabellen. Tittar man på dom 10 senaste omgångarna är man faktiskt laget med bäst form av allihopa !
7-1-0-2 är formen och förra bortasegern var med 5-3 mot just Karlskrona som tvålade dit Vita Hästen igår. Trots att Karlskoga vunnit mycket på slutet så har man haft lite kämpigt defensivt och släppt in en hel del mål.
Men i förra matchen mot Modo fick målvakten Henrik Lundberg spela hjälte och höll nollan när Karlskoga vann med 1-0. Väldigt viktigt för en målvakt och självklart stärker det hans självförtroende inför denna drabbning !

Vita Hästens form:

Karlskogas form:

Inbördes möten denna säsong:

3-6 matchen var en träningsmatch inför säsongen. 
Sedan i liga spelet vann Karlskoga med 2-1 på hemmaplan och sist 4-1 här i Himmelstalundshallen.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Vita Hästen är ligans sämsta lag just nu och förlorat 11/12 senaste matcherna.

✅ Karlskoga är ligans hetaste lag sista 10 omgångarna. 

✅ Karlskoga har vunnit båda möte denna säsong. 

✅ På dom 10 senaste matcherna har Vita Hästen bara gjort 14 mål framåt medan Karlskoga gjort 40 st !

⚠️ Hur illa det än ser ut så kommer alltid vändningen någon gång. Att vara stora underdogs utan press passar nog Vita Hästen just nu. 
Karlskogas försvar har varit svajigt hela säsongen så där ligger orosmolnet inför denna match.

Speltips: Karlskoga 2a
Odds: 1.90
Spelstopp: 18.00
Spelbolag: Nordicbet
100 % upp till 1000kr
+250 kr riskfritt spel

Units: 2,5 / 10


Lycka till om ni ryggar detta speltips !

Tipsa om Speltips: Hemmalaget i spillror HockeyAllsvenskan 20/12 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades