Speltips: Helsingborg – Varberg (Fotboll/Sverige: Superettan 18/9)

Motivering: Varberg som är sämsta laget i superettan på bortaplan åka ner till Skåne för att möta Helsingborg! Varberg har alltså 0/11 förlust denna säsong och dessutom bara gjort 7 mål på dessa matcher och släppt in hela 19 mål!! Nästan all poäng som Varberg plockat på sig denna säsong är på hemmaplan förutom 4 poäng då de kryssat 4 gånger på bortaplan! Men nu nät de möter ett formstarkt Helsingborg lär de inte blir kryss.

Helsingborg som jobbar hårdare och hårdare för varje match som går lär vinna denna match enkelt på hemmaplan då de endast förlorat en match på hemmaplan och de va mot Brommapojkarna! Annars har de plockat poäng i alla andra matcher. Gjort 17 mål och släppt in 12 varv 4 av insläppta målen var förlusten mot BP! Så om man bortser från den matchen mot BP som blev 0-4, så har helsingborg spelat fin fotboll på Olympia. 

Jag tror på ett slutresultat på 2-0 eller om Varberg lyckas med ett tidigt mål då blir de 2-1, Helsingborg får helt enkelt inte förlora denna match.

Speltips: Helsingborg vist

Odds:1.74

Spelstopp:19.00

Spelbolag: 10bet


Tipsa om Speltips: Helsingborg – Varberg (Fotboll/Sverige: Superettan 18/9) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades