Speltips: Hellas Verona – Juventus (30/12) Italien; Serie A

Italienska Serie A

Jag måste ju säga att jag helt klart är besviken, efter att Napoli bara lyckades göra 1 mål mot bottenlaget Crotone. Hur ofta ser man en match när Napoli bara gör 1 mål? Idag är det ny dag och nya möjligheter och mitt speltips idag är inte helt olikt gårdagens. Men idag har jag känslan att bollen går vår väg istället för mot oss. Igår spelade vi på 1:an mot 18:e platsen, idag tänkte jag dela ett liknande tips på 2:an Juventus mot 19:e platsen Hellas Verona.

Hellas Verona – Juventus

Det är stora problem för Hellas Verona i år, med bara 3 vinster på 18 möjliga. Det ska mycket till för att man ska lyckas undvika nedflyttning i år. Bara 13 poäng på 18 matcher måste man klassa som katastrof. Verona har 3 vinster i år, dessa vinster har kommit mot Benevento, Sassuolo och AC Milan.

Juventus hade lite problem i backlinjen i starten på säsongen om jag jämför med tidigare år. När Juventus tappade Bonucci så syntes det, men nu verkar Barzagli, Benatia och Chiellini byta av varandra bra igen och man står nu med 8 raka matcher utan insläppta mål. Juventus har på hemmaplan 6 vinster av 8 möjliga, 1 förlust mot Lazio och ett Oavgjort mot Atalanta.

Hellas Verona snittar under 1 mål per match, och mot ligans just nu starkaste försvar blir det nog svårt att få in bollarna idag. Man snittar även 2 mål insläppta varje match och mot Juventus blir det nog fler. Juventus snittar 2.5 gjorda mål per match och det ska väldigt mycket till för att det ska bli mindre idag.

Juventus ligans bästa lag mentalt?

Det är ingen nyhet att Juve vet hur man hanterar pressen när dom verkligen måste vinna i Serie A. Idag är en sån dag där Juve måste vinna för att inte halka för långt efter Napoli. Napoli leder just nu ligan med 4 poäng och det är viktigt för Juve ikväll att detta inte uttökas. Många trodde i starten på säsongen att förra året var sista som Juve skulle regera. Nu har Juventus bevisat att man vill fortsätta vara med i leken.

Hellas Verona kommer nog komma in i matchen med en helt annan mentalitet. Verona kommer ifrån en 0-4 förlust mot Udinese som ligger på 9:e plats i tabellen. Jag tror att Verona saknar självförtroendet ikväll att lyckas ta en seger mot dom regerande mästarna.

Får Verona låna bollen?

Jag tror att Juventus kommer kontrollera denna matchen från minut 1 till minut 90 och ska vinna denna hur enkelt som helst. Det är enkelt, vill dom vara med om titelkampen i år så är detta ett lag som inget storlag har råd att förlora mot.

Jag tror att denna matchen slutar 0-3 eller 0-4 till Juve men väljer att vara på den säkra sidan och spelar minus 1.5 till Juve för fina 1.68 på Leovegas.

Önskar alla lycka till och spela inte för mer än kassan tillåter!

 

 

 

Tipsa om Speltips: Hellas Verona – Juventus (30/12) Italien; Serie A till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades