Speltips: Helgens Bästa Odds UEFA Nations League 17/11

Lördagens speltips kommer från UEFA Nations League och jag tycker mig funnit ett kanonspel som ger nästan dubbla degen. 
Det är Italien som tar emot Portugal i gruppfinalen och matchen kan vara direkt avgörande vem som går vidare. 

Speltips: 

Landslagsuppehåll som ingen gillar men vad ska man göra? Det är bara att grotta ner sig i oddsdjungeln och försöka hitta de där guldkornen som andra missat eller inte hittat än. 
I mötet Italien – Portugal tycker jag mig funnit ett sånt spel och jag har lagt 5 Unit på spelet och känner mig väldigt nöjd.
Mötet utspelar sig på Stadio Giuseppe Meazza i Milan och Italien står som favoriter. 

Utgångsläget är glasklart, Italien ligger 2p bakom Portugal som leder med en match mindre. Italien måste alltså vinna denna match och måste gå framåt direkt medan Portugal kan ligga på kontringar. 
Med Italiens bristande effektivitet framför målet så tyder det på att ledningen kan dröja innan den kommer. Det gynnar hörnorna och det är något Italien är bra på att skapa. Jag tror matchbilden blir likadant som sist, Italien anfaller och anfaller och skapar hörnor på löpande band. Så här spelar jag “Italien över 5.5 hörnor” till mycket höga 1.97 på Unibet !

Grupptabellen: 

Italien: 

Som ni ser på tabellen har Italien och Polen spelat en match mera än Portugal så Portugal har allt i egna händer. 
För Italiens del är bara vinst som gäller och sedan hoppas Portugal tappar poäng mot Polen i sista matchen annars är Italien utslagna. 
Italien har hittills spelat 1-1 hemma mot Polen (7-6 hörnor), 1-0 förlust borta mot Portugal (6-11 hörnor) och sist 0-1 seger bort mot Polen (1-8 hörnor)
Totalt på sina 3 matcher har man den skrala målskillnaden 2-2 och haft väldigt svårt att producerat mål framåt trots stort bollinnehav i matcherna. 
Detta har resulterat i att detta skottglada landslag har bombat målvakterna och fått massvis med hörnor istället. 
Bara på dessa 3 spelade matcher har de fått totalt 26 hörnor och snittet blir 8.7 hörnor per match. 

Nu är det bara vinna eller försvinna som gäller, och visst kommer de få hålla i taktpinnen första halvlek och Portugal kommer backa hem och satsa på kontringar. Antingen får Italien in ett tidigt 1-0 mål eller så kommer det regna hörnor för Italien. 
Nä målskyttet inte stämt innan så finns det inte mycket som talar för att det ska lossna nu. 
Sist lagen möttes med Portugal som hemmalag hade Italien skapat 5 hörnor redan till halvlek och det stannade på totalt 11 st.
Iom Portugals tajta defensiv så det kan dröja innan Italien hittar igenom och då talar det för ett hörnregn igen !

Portugal: 

Laget toppar tabellen och har dessutom en match mindre spelad. Man har vunnit båda matcherna man spelat (3-2 mot Polen och 1-0 mot Italien) 
Man sitter i en väldigt bekväm sits och kryss räcker för att säkra gruppsegern och avancemanget.

Trots sin tajta backlinje så släpper man till en hel del skott framifrån och man har inte världens snabbaste backar i försvaret heller. 
Detta skapar en del hörnor för motståndarna trots att man själva gillar att hålla bollen inom laget och vinner nästan alltid bollinnehavet i matcherna. 
Laget kommer med 3 raka segrar och ett kryss innan dess i en vänskapsmatch så formen är god och huvudfokus kommer ligga på att hålla tätt bakåt denna kväll. Tittar man på dessa 4 matcher så har man släppt till 4st hörnor mot Kroatien, 11st mot Italien, 4st mot Polen och sist 5st mot Skottland i vänskapsmatch.

Förutsättningarna är glasklara, sålänge man inte släpper in mål så kommer man slå ut Italien och gå vidare som gruppsegrare. 
Prio 1 blir försvar och hemåt jobb, kontringar kommer i andra hand och detta möjliggör ju ett stort bollinnehav för Italien som kan skjuta och slå massa inlägg längs kanterna. Perfekt för Italienska hörnor !

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Förväntad matchbild är att Italien kommer föra spelet och måste gå framåt för segern. 

✅ Skottglada Italienare har klarat denna lina i 5/5 senaste matcherna med hörn siffrorna 8, 15, 11, 7, 6.

✅ Sist lagen möttes skapade Italien 11st hörnor på bortaplan då de fick jaga i underläge som nu. 

⚠️ Kommer ett tidigt 1-0 mål så kommer Italien inte fortsätta mosa på framåt då de tar över ledningen i gruppen från Portugal. Ett 2-0 mål vore ganska förödande. 

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Helgens Bästa Odds UEFA Nations League 17/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades