Speltips: HC Thurgau vs EV Zug Academy. 14/11 Schweiz NLB

3 bedrövliga rekar på 3 dagar skrämmer mig. Jag kan acceptera ett må ifrånl från empoli. Det är små marginal ibland. Söndags var det ingenting att snacka om. Då tar jag hellre en rejäl käftsmäll och åker på på 4-0 i baken redan efter 1 halvlek istället för att åka på ett baklängesmål i 86e minuten. Men den danska handbolls matchen igår förvånade mig oerhört mycket. över 52,5 mål. Allt tyder på det att spelguden var med mig.28 mål efter 30 minuter var precis det jag hade önskat mig skulle ske. I den takten hade det räckt med 25 mål för att matchen hade gått in Istället står man och faller ihop och leker med med bollen dom sista 6 minuterna och nöjer sig med att 22 mål. det hade utan tvekan gjorts minst 4 mål på dom minuterna för att även denna matchen skulle gått in.Nu är det bara att konstatera att 3 raka förluster börjar göra mig riktigt irriterad.Jag har haft en svacka på 2 matcher. Aldrig 3. Det är dags att bli förbannad för att lyckas och det kommer gå ut över 2 lag från schweiz . 2 hockeylag från andra divisonen.

HC Thurgau- EV Zug Academy.

Lag 6 mot lag 10 i tabellen. Har igentligen inte super mycket information om dessa 2 lagen men tycker att det är värt att spela under 6.5 mål på dessa lagen till 1.88 gånger pengarna. Dels för att hemmalaget Hc Thurgau har spelat under 5,5 mål i 5 av 7hemma matcher.. Dels för att bortalaget är bedrövligt på bortaplan. endast 2 av 8 vinster hittills.. Jag går på en känsla att det blir under 6,5 mål idag och spelar det till 1.80 gånger pengarna idag. Lycka till men inte för mycket!

Speltips: Under 6.5 mål@ 1,80

Spelstopp:20.00

Bolag:Unibet

 

Tipsa om Speltips: HC Thurgau vs EV Zug Academy. 14/11 Schweiz NLB till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades