Speltips: Haugesund – Sandefjord (8/7) Norge; Elitserien

Förutom mitt speltips idag mellan Molde och Vålerenga så har jag hittat ännu ett tips i Norge. Denna ligan har gett riktigt bra med pengar detta året och den ända riktigt hårda förlusten togs senast när vi hade spelat på Rosenborg i snöbollen. Nästa match som är hittat ska alltså också spelas i Elitserien och är mellan Haugesund och Sandefjord.

Speltips: Haugesund – Sandefjord (8/7) Norge; Elitserien

Haugesund:

Haugesund ligger på 6:e plats i tabellen och har tagit 7 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster. Man har med detta gjort 23 mål framåt och släppt in 18 mål. Med en vinst idag så har man chansen att ta sig upp till en 4:e plats lite beroende på hur det går för Molde också. Man är inte världen starkaste hemmalag, men man har på 7 matcher tagit 11 poäng, 3 vinster, 2 oavgjorda och 2 förluster. Även om det inte är världen mest imponerande statistik så ska det utan tvekan vara mer än tillräckligt när man idag ska ta emot ligans absolut sämsta lag, Sandefjord.

  • Haugesunds senaste 10 matcher:

Sandefjord:

Sandefjord ligger toksist i ligan och har på 15 spelade matcher endast tagit 1 vinst. Utöver denna vinsten så har man 3 oavgjorda resultat och hela 11 förluster. Ingenting går alltså som det ska och man har endast gjort 11 mål framåt medans man släppt in hela 31 mål! Man har inte lyckats ta en ända seger på sina senaste 11 matcher och med ligans sämsta försvar så kommer man få det extremt tufft ikväll.

  • Sandefjords senaste 10 matcher:

Inbördes möten:

I dom 2 senaste mötena så har Haugesund lyckats vinna med 0-2 och 2-0. Man har även lyckats vinna båda dessa matcherna innan halvtid. Innan dessa 2 matcherna så hade Sandefjord 1 seger och innan det så var det ännu 2 segrar till Haugesund. Alltså 4/5 senaste inbördes mötena har Haugesund gått som vinnare och jag ser inte varför det ska sluta annorlunda idag, när Sandefjord har sin sämsta form någonsin.

Sandefjord går in i denna matchen med absolut sämsta självförtroende och form. Man har det absolut sämsta försvaret och jag tror inte man klarar att hålla nollan speciellt länge. Jag har valt att spela Haugesund att vinna halvtid till fina 1.86 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

✅ Tabellen

✅ Form

✅ Inbördes möten

⚠ Ser ingenting som egentligen talar emot detta spelet mer än att lag ibland inte vaknar förens andra halvlek när dom möter sämre lag.

Lycka till vid rygg och spela inte mer än vad plånboken tillåter!

 

 

Tipsa om Speltips: Haugesund – Sandefjord (8/7) Norge; Elitserien till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades