Speltips: Hassania Agadir – Wydad Marocko 25/12

Hassania Agadir – Wydad, Fotboll Botola Pro

Matchen:

Igår på julafton så rekade jag en fotbollsmatch från Turkiet, skrev också att jag inte kunde någonting om lagen eller ligan men eftersom jag älskar statistik så gick jag in hårt ändå.
Jag älskade siffrorna som presenterades trots ett blindskott pga kunskapsbrist om lagen. Idag tänker jag ge mig på samma blindskott !
För första gången har jag rekat en match från Marocko och samma sak här, kan inte någonting om lagen men siffrorna jag ser lockar mig mycket.

Detta är serieledande Agadir hemma mot nuvarande tabell 11an Wydad, ett bortalag som har 3 släpande matcher mot sin motståndare så svårt att säga vart de egentligen hade legat som de spelat lika många matcher. Men den statistik som går att gå på har jag analyserat iallafall och dagens speltips är mitt favoritspel BLGM till fina 2.10 hos MrGreen.
Efter att talat med diverse personer som har kunskap om ligan så har de delade åsikter, 2 personer hävdar att bortalaget är riktigt bra och rättvärdiga favoriter för de vann ligan förra året.
De andra 2 jag talade med påtalar en jämn match, men klar fördel hemmalaget för att bortalaget haft väldigt tufft spelschema sista 2 veckorna med 5 matcher på 16 dagar.

Så en jämn match mellan två målrika offensiver, ett utvilat hemmalag mot ett förmodat trött bortalag som är bättre i grunden ? Tror starkt att båda lagen målar idag. 

Statistik:  

Hassania Agadir har raden 6-5-1 och målskillnad 24-10, ett målsnitt på 2-1 totalt denna säsong.
På hemmaplan har de raden 4-2-0 och målskillnad 12-4 och snittar även här ca 2 – 1.
Wydad har raden 4-3-2 och målskillnad 12-7, ett målsnitt på 1.33 – 0.8 totalt efter 9 matcher.
På bortaplan har de raden 2-2-0 och målskillnad 8-2, ett målsnitt på 2 – 0.5.

Förra årets möte på denna arena slutade 1-1 och jag tror det blir slutresultatet även idag.

Bra att veta: Förra säsongen kom Agadir på plats 8 i tabellen medan Wydad vann hela serien. Är de lika överlägsna i år eller kommer Agadirs formtopp denna säsong att sätta stopp för dom ikväll ?

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Hassania Agadir – Wydad Marocko 25/12 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades