Speltips: Harrogate – Havant & Waterlooville 8/9

Lördagens speltips kommer från engelska Vanarama National League. Det är 2 st nykomlingar som möts men de har börjat helt olika denna säsong. 
Jag väljer att ta rygg på laget med momentum och hemmaplan, deras offensiv är ruskig och när man får 1.95 på seger är det bara att köra !

Speltips: 

9st omgångar är spelade och tabellen börjar sätta sig. Vi har hemmalaget Harrogate i serieledning medan vi hittar Havant långt ner på plats 18. 
Som sagt det är 2st nykomlingar som avancerat uppåt och det ska blir intressant att följa deras resa. Här tänker jag spela seger för hemmalaget Harrogate som verkligen spelat bra hittills och speciellt på hemmaplan. 
10Bet erbjuder 1.95 på den raka 1an. 2 Unit investeras och 16.00 blåser domaren igång. 

Harrogate: 

Nykomlingen som kommit upp från Vanarama National League North. Laget kom 2a i grundtabellen och gick via kval upp till denna liga. Man var ligans bästa hemmalag med imponerande raden 15-4-2 och otroliga målskillnaden 60-18 på sina 21 matcher. Ett målsnitt på 3 mål framåt och under 1 mål bakåt. 
Denna säsong har man börjat hemmaspelet lika bra som man avslutade förra säsongen. Man har hittills 3-1-0 och målskillnad 11-3 ! Mest mål av samtliga lag och en bra självförtroende. 
Man inledde denna säsong med 3 st raka kryss men efter det har det öst in poäng. 5 senaste omgångarna summeras med 2-0, 3-1, 0-0, 4-0 och sist 3-2 seger. 
Laget är verkligen att räkna med och här mot en annan nykomling lär de inte lätta på gasen !

Havant & Waterlooville:

Nykomlingen har jobbat sig hit genom att vinna Vanarama National League South. 
Där vann man ligan på målskillnad och tog klivet uppåt i ligasystemet. 
På bortaplan var man ligans bästa lag medan raden 11-4-3 och målskillnad 30-10. Det gav ett målsnitt på ca 1.5 mål framåt och 0.5 mål insläppta. Så trots att man var ligans bästa bortalag så hade man alltså även ligans målsnålade matcher !! Totala målsnittet i deras bortamatcher hamnade på rekordlåga 1.9 mål bara ! 
Det näst målsnålaste laget hamnade på 2.5 mål i snitt.. 
Denna säsong har man blandat och gett med raden 2-3-4 och målskillnad 12-19. 
På bortaplan har man raden 1-0-3 och målskillnad 7-14 ! 
Då kom den enda segern mot bottenlagen Braintree och man vände 3-2 underläge till 3-4 på stopptid med 2 mål. 
Nja, jag tror inte man räcker till mot hemmastarka Harrogate !

Harrogates inledning denna säsong: 

Havant & Waterloovilles inledning denna säsong:

Saker somt talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Harrogate har startat säsongen imponerande och är obesegrade. 

✅ Harrogate har gjort överlägset mest mål av alla lag hittills.

✅ Harrogate har snittat ca 3 mål framåt på hemmaplan. 

✅ Havant & Waterlooville har förlorat 3 av 4 bortamatcher hittills. 

✅ Havant & Waterlooville har släppt in mest mål på bortaplan av alla lag. 

⚠️ Detta är 2 st nykomlingar som aldrig mött varandra innan.

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Harrogate – Havant & Waterlooville 8/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades