Speltips: Hapoel Haifa vs Beitar Jerusalem 8/1

Hapoel Haifa – Beitar Jerusalem Israel Premier leauge

Matchen:

Jag hoppas att dagens match mellan Hapoel Haifa och Beitar Jerusalem slutar bättre än lördagens match där Ayr United stod för ett riktig flopp när man förlorade hemma mot Arbroath med samma siffror som man inledde säsongen med. Nämligen 2-1.  Dagens utbud är kanske inte av den vackraste slag världen skådat men jag tycker mig ha hittat ett bra spelvärde från Israel och en match mellan tvåan Hapoel Haifa mot trean Beitar Jerusalem.

Två lag som ligger nästan ligger jämsides med varandra i tabellen. Bara 2 poäng skiljer lagen åt och den jag anser ha den bredaste truppen att gå segrande ur denna duell idag är hemmalaget.

Man har efter 16 matcher:10 vinster, 5 oavgjorda och 1 förlust. 26/11. Man är obesegrade på hemmaplan och står på 6 vinster och 2 oavgjorda. 17/5 i målskillnad. Dvs av lagets totalt 26 mål framåt så har 17 kommit hemma på Sammy Ofer Stadium.

Man är ett oerhört stabilt hemmalag och möter idag Beitar Jerusalem som efter sina 16 matcher står på 10 vinster, 3 oavgjorda och 3 förluster. 38/ 22 i målskillnad visar ju tydliga indikationer på att laget inte lider av varken brist på offensiv eller släpper till bakåt. Lagen möttes senast den 16e september i år och den matchen svängde rejält och slutade 3-3 efter att Hapoel Haifa kvitterat på stopptid.

Beitar Jerusalem på resande fot är inte ett dålig lag. Man står på 5 segrar och 2 förluster och ännu inget oavgjort resultat. Ska ett sånt resultat komma så kommer det idag mot ett obesegrat hemmalag. Jag väljer att syna ett DNB idag och lägger min insats på Hapoel. Väl värt och dessutom få tillbaka vid ett oavgjort resultat. Lycka till men inte för mycket!

Spreadsheet 15e-15:e

 

Speltips: Hapoel Haifa DNB

Odds: 1.74

Spelstopp: 19.30

Spelbolag: https://5spades.com/BetFinal-sport
100% insättningsbonus upp till 1000kr

Tipsa om Speltips: Hapoel Haifa vs Beitar Jerusalem 8/1 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades