Speltips: Hammarby – Sundsvall 5/5

Lördagens speltips och singel kommer från Tele 2 Arena och det är årets överraskningslag Hammarby som ska fixa 6e raka Hammarbyvinsten åt mig. Sist va de med i “Dagens Bank” och bankade in BLGM till fina 1.71. Idag har jag ett annat spel på tungan och kan inte ser hur det ska missas faktiskt. Festen fortsätter !

Matchen: 

Detta är tabell 2an Hammarby som tar emot ett annat överraskningslag, nämligen Sundsvall som ligger på plats 6 i denna släpande tabell. Hammarby har börjat årets allsvenska som en tornado och kör över lag efter lag och fansen festar sönder arena efter arena i.o.m segrarna ! Idag tror jag sambafotbollen och festen fortsätter, all heder till Sundsvall men fortsätter Hammarby på detta spår så blir det offensiv uppvisning även denna match. 
Här kliver jag in på “över 1.5 mål” av Hammarby till oddset 1.60 hos Betfinal. 

Hammarby: 

Laget har spelat 3 hemmamatcher såhär långt med raden 3-0-0 och 9-2 i målskillnad. De snittar alltså 3 mål framåt och detta spel har såklart suttit i alla tre matcherna. Resultaten 3-1 Sirius, 4-0 BP och senast 2-1 mot Norrköping.
Tittar vi ännu längre tillbaka har Hammarby gjort totalt 18 mål på sista 6 hemmamatcherna vilket ger otroligt höga snittet 3 mål/match. 

Vem som startar på topp verkar inte spela någon roll, målen haglar in och med denna harmoni i laget så kan jag inte se att det tar slut idag hemma mot Sundsvall. Hamad, Dibba eller Khalili, alla är stekheta och frågan är bara vem som blir hjälten denna gång.

Sundsvall: 

Laget har skrällt och är fortfarande obesegrade efter 5 matcher. De står på raden 2-3-0 med målskillnad 7-5.
Men på bortaplan har de bara spelat 1 match och den slutade 2-2 mot mot Dalkurd. 
Laget har inte imponerat på mig men fått med sig sina poäng pga en bra offensiv. 
Nu ställs de inför sin svåraste uppgift för säsongen och att stå emot Hammarby på Tele 2 Arena blir ingen enkel uppgift. Ska Sundsvall spela offensivt här och jaga en seger så kommer Hammarbys tornado leva rövare i 90 min.

Senaste mötet: 

Senaste mötet slutade med Hammarbyseger med 4-1 på bortaplan. Då ska man tänka på att Hammarby va ett dåligt bortalag förra säsongen och höjts sig enormt till denna säsong.

Saker som talar FÖR och EMOT reken: 

 Detta spel har suttit i 6 raka hemmamatcher för Hammarby.

 Detta spel har suttit i alla Hammarbys matcher denna säsong.

 Sedan Hammarby experimenterade fram detta lag på försäsongen så har detta spel suttit i 9 raka matcher.

 Alla galna sviter har ett slut och Sundsvall har hållit nollan i 2/5 matcher hittills.
Kan stå upp bra om de parkerat bussen och bara krigar för 0-0.

Utgångstipset landar på 2-0 !

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Hammarby – Sundsvall 5/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades