Speltips: Hammarby – Malmö FF 16/5

Onsdagens speltips hittas i våran svenska Allsvenska och jag ska försöka mig på att vinna min 9e raka rek på detta Hammarby. I denna match tar de emot Malmö och det skiljer väldigt mycket i form på dessa lag. Här har jag hittat ett fint odds till 1.75 och känner mig mycket säker !

Matchen: 

Detta är tabell 1an Hammarby som överraskat hela fotbollssverige. De vinner och vinner och vinner, det verkar inte finnas något stopp och så länge självförtroendet är på topp så ser jag ingen anledning till någon skillnad här.
Nu möter man regerande mästarna Malmö, på pappret svåraste motståndet men Malmö har floppat något fruktansvärt denna säsong. Laget har problem med målskyttet och det ramlar in mål bakåt. 
Här tar jag rygg på Hammarbys offensiva form och spelar Hammarby Asian 0 till 1.75 på Betfinal !
Pengarna tillbaka om det blir X känns som en helgardering i dagsläget. 

Hammarby: 

Ingen har missat Hammarbys framfart, de inte bara leder ligan men de spelar fotboll som att det vore årets sista match. De springer och kämpar för varandra i 90 min och det ger resultat match efter match. 
8 matcher är spelade och de står på raden 7-1-0 med otroliga målskillnaden 21-10. 
På hemmaplan är de ostoppbara med raden 4-0-0 och målskillnad 13-5. 
Idag möter de Malmö och normalt sett skulle nog många Bajenfans sätta i halsen här. Men just nu är det faktiskt helt perfekt tillfälle att möta dom då Malmö är helt under isen och kan inte göra mål på resande fot. 
Jag förväntar mig att Hammarby kommer ut med samma offensivlust som tidigare och öser på framåt !

Malmö FF: 

Malmö ligger 10a i totaltabellen och det är en stor FLOPP sett till spelarmaterialet och erfarenheten de har i laget. 
De står på raden 3-2-4 och målskillnad 10-14. På resande fot har de raden 1-1-3 och målskillnad 4-10 och får inte spelet att fungera. Synar man Malmös form över de 5 senaste matcherna står man på 1-0-4 och med endast 2 mål på 5 matcher så förstår ni vilken kris de är i. Men det blir värre ! Tittar man på dom 5 senaste bortamatcherna så har de 4 raka förluster och endast ett X. Då ska det tilläggas att de blivit nollade i dom 4 senaste !!!
Här förväntar jag mig ett ödmjukt Malmö som kommer ha stor respekt för Hammarbys offensiv och således inte anfaller med för mycket spelare.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Hammarby har vunnit 7/8 matcher i år och har 0 förluster. 

✅ Hammarby har gjort MINST 2 mål framåt i 7 raka hemmamatcher och 11 matcher totalt.

✅ Malmö har 4 raka bortaförluster.

✅ Malmö är nollade i 4 raka bortamatcher.

⚠ Malmö har en ligans bästa trupper och nån gång måste spelet klaffa fullt ut. 

⚠ Om Hammarby blir för kaxiga med vinden i ryggen och anfaller “huvudlöst” så kan de bli sönderkontrade. 

Med alla dessa punkter så tror jag fortfarande på en jämn match men fördel Hammarby pga dagsform. 
Jag tror Hammarby vinner men lägger en gardering på X ifall Malmö lyfter sig och får dom spelet att stämma så är de riktigt vassa. 
Just nu finns det inte mycket som talar för Malmöseger och här tripplar jag min standardinsats pga mitt spelval.

Lycka till om du ryggar !

Tipsa om Speltips: Hammarby – Malmö FF 16/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades