Speltips: Hammarby – Malmö FF 16/5

Onsdagens speltips hittas i våran svenska Allsvenska och jag ska försöka mig på att vinna min 9e raka rek på detta Hammarby. I denna match tar de emot Malmö och det skiljer väldigt mycket i form på dessa lag. Här har jag hittat ett fint odds till 1.75 och känner mig mycket säker !

Matchen: 

Detta är tabell 1an Hammarby som överraskat hela fotbollssverige. De vinner och vinner och vinner, det verkar inte finnas något stopp och så länge självförtroendet är på topp så ser jag ingen anledning till någon skillnad här.
Nu möter man regerande mästarna Malmö, på pappret svåraste motståndet men Malmö har floppat något fruktansvärt denna säsong. Laget har problem med målskyttet och det ramlar in mål bakåt. 
Här tar jag rygg på Hammarbys offensiva form och spelar Hammarby Asian 0 till 1.75 på Betfinal !
Pengarna tillbaka om det blir X känns som en helgardering i dagsläget. 

Hammarby: 

Ingen har missat Hammarbys framfart, de inte bara leder ligan men de spelar fotboll som att det vore årets sista match. De springer och kämpar för varandra i 90 min och det ger resultat match efter match. 
8 matcher är spelade och de står på raden 7-1-0 med otroliga målskillnaden 21-10. 
På hemmaplan är de ostoppbara med raden 4-0-0 och målskillnad 13-5. 
Idag möter de Malmö och normalt sett skulle nog många Bajenfans sätta i halsen här. Men just nu är det faktiskt helt perfekt tillfälle att möta dom då Malmö är helt under isen och kan inte göra mål på resande fot. 
Jag förväntar mig att Hammarby kommer ut med samma offensivlust som tidigare och öser på framåt !

Malmö FF: 

Malmö ligger 10a i totaltabellen och det är en stor FLOPP sett till spelarmaterialet och erfarenheten de har i laget. 
De står på raden 3-2-4 och målskillnad 10-14. På resande fot har de raden 1-1-3 och målskillnad 4-10 och får inte spelet att fungera. Synar man Malmös form över de 5 senaste matcherna står man på 1-0-4 och med endast 2 mål på 5 matcher så förstår ni vilken kris de är i. Men det blir värre ! Tittar man på dom 5 senaste bortamatcherna så har de 4 raka förluster och endast ett X. Då ska det tilläggas att de blivit nollade i dom 4 senaste !!!
Här förväntar jag mig ett ödmjukt Malmö som kommer ha stor respekt för Hammarbys offensiv och således inte anfaller med för mycket spelare.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Hammarby har vunnit 7/8 matcher i år och har 0 förluster. 

✅ Hammarby har gjort MINST 2 mål framåt i 7 raka hemmamatcher och 11 matcher totalt.

✅ Malmö har 4 raka bortaförluster.

✅ Malmö är nollade i 4 raka bortamatcher.

⚠ Malmö har en ligans bästa trupper och nån gång måste spelet klaffa fullt ut. 

⚠ Om Hammarby blir för kaxiga med vinden i ryggen och anfaller “huvudlöst” så kan de bli sönderkontrade. 

Med alla dessa punkter så tror jag fortfarande på en jämn match men fördel Hammarby pga dagsform. 
Jag tror Hammarby vinner men lägger en gardering på X ifall Malmö lyfter sig och får dom spelet att stämma så är de riktigt vassa. 
Just nu finns det inte mycket som talar för Malmöseger och här tripplar jag min standardinsats pga mitt spelval.

Lycka till om du ryggar !

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.