Speltips: Hammarby – BP FotbollsAllsvenskan 16/4

Dagens speltips hittas i FotbollsAllsvenskan när Hammarby ska ta emot Brommapojkarna på Tele2 Arena. Här tycker jag mig hittat ett riktig bra odds och Betfinal är bolaget som jag ska dra ner byxorna på igen !

Matchen: 

Detta är mötet mellan superintressanta lagbygget Hammarby och nykomlingen Brommapojkarna. Hammarby har börjat med 2 fina segrar med 3-1 över Sirius och senast 2-1 segern borta mot GBG som imponerade stort. De vände faktiskt ett 1-0 läge i andra hl till 1-2 seger och visade verkligen prov på styrka och kämparglöd. Hammarby har jag tidigare sagt kommer hamna topp 6 i mina ögon och Brommapojkarna ger jag inte stor chans i år. De kommer säkert slåss bland de 5 sista i tabellen och här borta mot Hammarby kommer de inte ha mycket att säga till om. 

Jag synar detta offensiva kraftpaket Hammarby har visat upp i inledningen och spelar Asian -1 Hammarby. Jag är helt övertygad om att de vinner och mest troligt slutar detta möte 2-0, 3-1.
Men jag tar en gardering med -1 ifall en uddamålsseger skulle komma och då får jag hela insatsen tillbaka. Men tror på STORT spelövertag till Hammarby och de bör vinna denna match ikväll !

Hammarby: 

2st omgångar är spelade och Hammarby står på full pott. 5-2 totalt är målskillnaden och 2 segrar är injobbade. Hammarby har just nu ligan mål och poängkung i laget och det är Hamad som står på 4+1 redan nu ! 
Spelaren är stekhet och kommer verkligen till sin rätta i denna offensiva 4-3-3 uppställning. Hammarby attackerar från flera håll och motståndarnas försvarare får verkligen vara på tårna genom hela matchen. 

Försvaret har varit lite sisådär men den dödliga offensiven har gjort att ingen ens tänkt på de defensiva bristerna stundtals. Här ser jag framför mig att Hammarby kommer dominera bollinnehavet och med den magiska publiken i ryggen blir de verkligen svårslagna på hemmaplan i år. Inga skador att rapportera om och spelarna på plan ser verkligen avslappnade ut och har roligt på plan. Harmoni finns i laget efter förra drömvändningen och den ger såklart en extraboost tills ikväll ! Ytterligare en positiv sak är att Erkan Zengin äntligen är spelklar och kan säkert få hoppa in i slutet. 

Brommapojkarna:

Nykomlingen har börjat med 1 seger och 1 förlust. De förlora premiären mot Norrköping med 2-1 men siffrorna kunde varit betydligt större. Ser man på statistiken från den matchen borde det slutat 4-1, 5-1 om Norrköpings anfallare ställt in siktet bättre. 33-9 målchanser, 13-2 skott på mål, 10-4 hörnor säger en hel del. BP va nertryckta i målvaktens knä stora delar och det visar lite hur svårt de kommer få mot de bättre lagen.
Faktum är att tittar man på de 5 senaste matcherna de spelat ( 2 i ligan, 2 vänskapsmatcher och 1 i svenska cupen) så har de mött riktigt tunga lag. Så de är vana att möta tufft motstånd men de klarar inte av det speciellt bra. 4 förluster har kommit och 1 seger.

Segern kom senast hemma mot Häcken som drog på sig ett rött kort i första hl och ett till i andra hl. Ja det borde bli en slakt med såna förhållanden. Men faktum är att det var Häcken som skapade mest lägen ändå !!! 6-7 målchanser, 6-7 avslut, 4-7 hörnor. Detta är alltså siffror när BP har hemmaplan och 1 man mera i 50 min och 2 man mera i 25 min. 
Segern skrev till slut till 2-0 efter sista bollen gick över linjen i min 89. 2-0 segern till trots, spelmässigt såg det INTE bra ut !

Inbördes möten: 

Lagen har bara mötts 1 gång senaste åren pga att BP spelat i Superettan. Men den enda infon man kan få fram annars är vänskapsmatchen de spelade för 3 månader sedan. BP hade hemmaplan men Hammarby vann med klara 3-1 ändå. Nu säger inte vänskapsmatcher allting precis men det ger en fingervisning iallafall att Hammarby kommer med ett litet psykologiskt övertag.

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Hammarby kommer med enormt självförtroende efter 5 raka segrar.

✅ Hammarby har gjort 3 mål framåt i dom 4 senaste hemmamatcherna !

✅ BP kommer med 3 raka förluster på bortaplan och släppt in minst 2 mål bakåt i alla 3 matcherna.

⚠ Hammarby har släppt in minst 1 mål i 9/10 senaste matcherna.

⚠ Efter flera förluster kom äntligen en seger för BP som kan stärka deras självförtroende igen.

⚠ Det är väldigt tidigt på säsongen och det skräller mera i början av ligan.  

Med dessa saker i bakhuvudet så säger fortfarande magkänslan att Hammarby vinner med 2-0 eller 3-1 idag !

Lycka till om du ryggar !

 

 

 

Tipsa om Speltips: Hammarby – BP FotbollsAllsvenskan 16/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades