Speltips: Halmstad – Degerfors Superettan 31/7

Tisdagens speltips kommer från Superettan och det är Halmstad och Degerfors som ska göra upp. 
Två stycken offensiva lag som haft problem med försvaret sista omgångarna så här luktar det målrikt. Jag kliver in på målmarknaden direkt här efter uppehållet !

Superettan:

Dags för Superettan att starta igen efter VM uppehållet. Här ska vi se när tabell 3an Halmstad tar emot tabell 7an Degerfors. 
Båda lagen har fina målsnitt samtidigt som försvaren har en del att jobba på. 
6 poäng skiljer lagen bara och här gäller det att inte förlora om man ska haka på tåget av topplag. 
BLGM synas omgående till väldigt höga 1.74 hos Bethard och med en omstart i benen finns det nog många spelsugna som vill visa upp sig innan transferfönstret stänger !

Halmstad: 

Laget ligger 4a i hemmatabellen med raden 4-2-1 och målskillnad 11-7. 
Förutom säsongens första hemmamatchen mot Norrby som man förlorade med 0-2 så har man gjort mål i alla matcher och är därefter obesegrade. 
Då har de spelat 1-1 mot Falkenberg, 3-0 mot Öster, 2-1 mot Helsingborg och 2-1 mot Eskilstuna. 4st tunga poängmatcher som sticker ut denna säsong i hemmaspelet. 
Sista matcherna innan uppehållet var väldigt målrika och publikvänliga. Här möter Halmstad Degerfors som inte drar i handbromsen när de spelar. 
Tror på öppen fotboll med väldigt mycket chanser och det passar Halmstad perfekt. De sista 5 matcherna i Superettan har slutat 2-2, 2-1, 2-1, 2-3, 1-1. Räknar vi även med Halmstads träningsmatcher under uppehållet har BLGM har suttit i 8/8 senaste matcherna.
Starka indikationer om att anfallet fungerar men försvaret lämnas lite utelämnade ibland pga deras offensiva läggning. Men det är bara positivt för detta spel ! 

Degerfors: 

Laget ligger 8a i bortatabellen med raden 3-3-2 och målskillnad 11-13 på sina 8 matcher. 
Degerfors har på sina 8 bortamatcher bara blivit nollade EN enda gång. Det var borta mot Eskilstuna som besitter ligans bästa försvar på hemmaplan där de bara släpper in 0.37 mål / match. 
Annars har de alltså gjort mål i alla bortamatcher så målformen på resande fot är det inget fel på. 
Innan uppehållet kom så hamnade det stekheta Degerfors i en liten formdipp. Bara 1 seger på dom 4 sista matcherna och de tappade mark i tabellen mot de andra topplagen. 
Så vilan kom med perfekt tajming och speciellt för ligans skyttekung Sargon Abraham. När man leder skytteligan stort så drar man till sig ögonen såklart. 
Han har länge ryktats till Göteborg och scouterna har följt hans senaste matcher noga. Under uppehållet blev kontraktet påskrivet och ett stort ekonomiskt lyft för honom såklart. 
Nu kan han helt släppa det och spela avslappnat resten av säsongen för övergången till GBG sker nästa säsong. 
Med Sargon i rätt balans så kommer Degerfors få sina lägen även i denna match ! 

Lagens målform sista 10 matcherna: 


Som ni ser är det två målrika lag som möts. 
Längst ner ser ni mötet som skedde mellan lagen i omgång 2 av årets ligaspel. 
Halmstad vann med 1-2 och BLGM var klart redan efter 33 min. 
Får vi se spelet klart innan halvlek igen ?

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Båda lagen snittar MINST 1 mål framåt och bakåt i sina matcher. 

Halmstad har spelat BLGM i 6 raka matcher i Superettan. 

Degerfors har spelat BLGM i 7/10 senaste matcherna i Superettan. 

Degerfors skyttekung Sargon Abraham har gjort klart med nytt kontrakt med GBG och kan numera släppa det och spela mera avslappnat igen. 

Sist lagen möttes denna säsong var detta spel klart efter 33 min !

⚠️ Långt uppehåll för VM och inget av lagen är ju såklart 100 % samspelta än offensivt.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Halmstad – Degerfors Superettan 31/7 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades