Speltips: Guingamp – Marseille Ligue 1 11/5

Fredagens speltips hittas i Frankrike och det är mittenlaget Guingamp som tar emot topplaget Marseille. Här tror jag på en målrik match med chanser åt båda hållen och kliver in på målmarknaden.

Matchen: 

Detta är mötet mellan det offensiva hemmalaget som inte har något att spela för medan Marseille jagar CL platsen och har en EL final att spela om några dagar.
Jag ser absolut Marseille som favoriter i denna match men oddset 1.75 tilltalar mig inte alls i denna svåra bortamatch. 
Guingamp har bara 4st hemmaförluster på hela säsongen och öst in mål på de sista 5 matcherna så de har bra målform. 
Marseilles vackra offensiv vet alla om och det är den som tagit dom till EL finalen som spelas den 16/5. 
Jag ser två VÄLDIGT bra offensiver mötas där favoriterna kan ha fokus på “nästa match” och således ser stora möjligheter till mitt favoritspel BLGM !
Oddset är 1.64 på Betfinal och det är inget att tveka om här.

Guingamp:

Laget ligger 6a i hemmatabellen med raden 8-6-4 och målskillnad 27-21 efter sina 18 matcher. Det ger ett målsnitt på 1.5 mål framåt och 1.16 mål insläppta. 
Guingamp är ett ganska ojämnt lag som varvar målfester mot bra lag med att bli nollade av bottenlag omgångarna efter. 
Man vet inte riktigt vart man har dom men sedan de säkrat kontraktet har de spelat väldigt målrikt på slutet och vågat kliva på framåt inför sin hemmapublik. 
De senaste 5 hemmamatcherna har slutat 2-2, 2-5, 2-1, 4-0, 3-1. Då vann dom alltså senaste med 3-1 mot Monaco så Marseille får inte underskatta detta lag för då kan det rassla till i eget nät flera gånger.

Marseille: 

Laget ligger just nu på EL plats men har endast 1 poäng upp till Monaco som har kvalplatsen till CL. Marseille ställs inför ett svårt val här med 2 otroligt viktiga matcher inom bara 5 dagar. 
Först denna tuffa bortamatch, ska de ha chans på CL spel genom ligan så är det bara vinst som gäller här. Alltså kommer det krävas den bästa elvan som bränner allt krut och energi dom har. Och det i en match som inte betyder så mycket om Monaco själva vinner sina 2 avslutande matcher. 
Sedan har de alltså EL finalen mot Atl.Madrid 5 dagar senare och ytterligare en chans att nå CL. Men hur trötta är dom till den matchen om de bränner av all energi till denna match ?
På bortaplan har de målskillnaden 33-25 efter sina 18 matcher vilket ger ett målsnitt på 1.8 mål framåt och 1.4 mål bakåt. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet:

 Båda lagen snittar över 1.5 mål framåt på hemma respektive bortaplan.

 Guingamp har gjort 13 mål sista 5 hemmamatcherna.

 Marseille har släppt in mål i 10/10 senaste bortamatcherna. 

 Om Guingamp inte tar matchen på allvar och kommer med svalt intresse och fokus. 

Här tänker jag men en matchbild där Marseille för matchen men så fort de slappnar av så kommer Guingamps offensiv kvittera.
Tycker man oddset är för dåligt och tror på Marseilleseger så ger 2+BLGM 2.95 på LeoVegas i skrivande stund.

Lycka till om ni ryggar ! 

Tipsa om Speltips: Guingamp – Marseille Ligue 1 11/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades