Speltips: Grindavik – Keflavik (23/7) Island; Pepsideild

Tyvärr så bröts vinststreaken igår när Hiroshima på något sätt inte lyckades göra mål mot katastrofala Nagoya. Lite som jag sa på förhand så kändes matchen och oddset “för bra” för att vara sant och man undrar ju verkligen om matchen var uppgjord på förhand efter detta tråkiga 0-0 resultat. Men nu ska vi inte vara dåliga förlorare utan idag går vi vidare och hoppas börja om men en rad vinster dom kommande dagarna. Idag har jag letat fram ett speltips i Island och Pepsideild där två formsvaga lag ska mötas. Men jag ser det ena laget som en favorit idag och matchen jag rekat är mellan Grindavik och Keflavik.

Speltips: Grindavik – Keflavik (23/7) Island; Pepsideild

Grindavik ligger på 12:e plats i tabellen och har på 12 spelade matcher tagit 5 vinster, 2 oavgjorda och 5 förluster. Man är inte direkt bättre på hemmaplan än bortaplan då man endast tagit 2 vinster på egen arena medans man spelat oavgjort 1 gång och förlorat 3. Man gå in i denna matchen med kass form och har bara 1 vinst på dom 5 senaste. Idag ska man dock ta emot ett lag som är ännu sämre och har ännu sämre form, Keflavik.

Keflavik ligger sist i ligan och har på 12 spelade matcher tagit 3 poäng. Man har 0 vinster, 3 oavgjorda och hela 9 förluster såhär långt. I sina 5 senaste matcher har man 5 förluster och självförtroendet är inte direkt på topp. På sina 12 spelade matcher har man bara gjort 6 mål framåt och släppt in hela 23!

Inbördes möten:

I inbördes möten mellan dessa lagen så har Grindavik gått som vinnare i dom 3 senaste. Dom två senaste mötena har Grindavik vunnit med minst 2 mål.

Oavsett formen hos hemmalaget idag så tror jag man tar en enkel seger mot detta “dåliga” lag och jag spelar över 1.5 mål till hemmalaget till 1.71 gånger pengarna på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅  Keflavik har 0 vinster och läcker in mål bakåt

✅  Inbördes möten har visat Grindavik som segrare i dom 3 senaste mötena

⚠️ Båda lagen går in i matchen med urdålig form

Lycka till vid rygg men spela inte mer än plånboken tillåter!

Tipsa om Speltips: Grindavik – Keflavik (23/7) Island; Pepsideild till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades