15:00
Speltips
Ligue 2 20 april 2019

Speltips: Grenoble - Lens 20/4 Ligue 2

Speltips:

När Romain Lissorgue blåser igång matchen på Stade des Alpes klockan 15.00 idag så ligger det nästan i luften att publiken knappt kommer få se han ta fram dom gula korten.Ett underspel på kort var min egentliga spelide idag men det verkar som att dom flesta spelbolag har genomskådat detta vilket gör att jag byter spelstrategi och kör nej på att båda lagen gör mål istället. 

Detta är ett 50/50 spel men jag spelar inte bort pengar om statistik och logik inte går hand i hand men jag tycker att detta är ett spel som jag är beredd att satsa 2 Units på och jag kommer att göra en sammanfattning om varför jag tror det genom 

Grenobles statistik från den 12e Januari säger mig ingenting om man jämför den statistiken med Lens under samma tidsperiod. Från den 12e Januari i år så har hemmalaget spelat 13 matcher där bara 5 matcher har slutat med att båda lagen inte gör mål. Lens har på sina 13 matcher spelat 11 av dom utan att båda lagen inte gör mål. Det är som natt och dag på dessa på 2 lagen.  Man möttes dessutom den 24e November förra året  där även den matchen är inräknat i statistiken som ett 0-0 resultat.

Grenoble:

Grenoble har spelat över 50 procent av alla sina hemma matcher med alla hålla nollan och snittar dessutom inte mer än knappt 0.97 mål per hemma match. 

Lens:

69 procent av Lens alla matcher den här säsongen har slutat med att båda lagen inte har gjort mål och ska man bara se till dom 7 senaste matcherna Lens har spelat så har dagens spelförslag hållt sig  intakt vid 6 av dessa tillfällen..

Spelkupong/Units:

Jag får tillfälligt köra denna på Leo Vegas till samma odds som Unibet som unibet erbjuder men vet att den ligger på 1.86 just nu på Betfair för er som redan har ett konto där eller har planer på att öppna ett. Lycka till!

 

Tipsa om Speltips: Grenoble - Lens 20/4 Ligue 2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
1.80 Båda lagen gör mål-nej 2 Units N/A Spela nu

100% upp till 2000kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

20 april 2019

MATCHTID: 15:00

Spel: Båda lagen gör mål-nej
Insats: 2 Units

ODDS: 1.80

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades