Speltips: Gremio – Chapecoense (Fotboll/Brasilien: Serie A)

En av de bättre i lagen i Serie A i Brasilien tar emot en av de sämre lagen! Vilket guldodds man får levererat på silverfat!

Gremio som ligger 2.a i tabellen är helt klart ett bättre lag än Chapecoense som ligger på röda strecket i ligan. Gremio är också otroligt farliga på hemmaplan! Då de endast släppt in 5 mål på hemmaplan på hela säsongen! Vilket är helt sjukt fin statistik, dessutom har de gjort 18 mål på dessa hemmamatcher, med de sagt så har de bäst statistik på hemmaplan i hela ligan! De har bara förlorat 2 gånger på hemmaplan, räknad från 8/april.  Deras form är också fin då de gjort 7 mål och släppt in endast 2 bollar på de 5 senaste ligamatcherna.

På andra sidan har vi Chapecoense som har det hårt i denna serie och därmed ligger bland bottenlagen! Dessutom är de på bortaplan idag och de vill sägs ännu svårare för att vinna matchen mot topplaget Gremio! Vill även tillägga att de endast vunnit 4 gånger på bortaplan, räknat från 28/april. Deras dags form är inte heller bra då de gjort 3 mål och släppt in 6 mål på de 5 senaste ligamatcherna!

Detta odds ska bara gå in! Då Gremio är målfarligaste laget i serien och mot ett försvar som Chapecoense har så ska de klara detta galant.

Lycka till vid rygg!

SPELTIPS: Gremio vinst FT

ODDS:1,64

SPELTID: 21:00

SPELBOLAG: 10bet


Tipsa om Speltips: Gremio – Chapecoense (Fotboll/Brasilien: Serie A) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades