Speltips: Granada – Valladolid Spanien 9/2

Dagens speltips hämtas i de nedre regionerna i Spanien och det är ett otroligt starkt hemmalag i Granada som ska fixa festen.

Granada – Valladolid, Fotboll LaLiga2

Matchen: 

Detta är tabell 7an Granada som tar emot tabell 9an Valladolid. Två lag som är extremt hemmastarka och riktigt dåliga på bortaplan. 
Nu kanske det låter som en överdrift men Granada ligger 2a i hemma tabellen och Valladolid 4a i samma tabell. Tittar vi på borta tabellen så ligger Granada på plats 14 och Valladolid på 13. 
Detta ska såklart utnyttjas och jag kommer spela Granada Asian -0.25 till fina oddset 1.85 hos 10Bet. Spelet innebär att jag tror på hemmaseger men om matchen slutar X så får jag halva insatsen tillbaka. 

Granada : 

Granada kommer till start idag med en otroligt fin form på hemmaplan. De har 5 raka segrar och dessutom VUNNIT 9/10 senaste hemmamatcherna. Till råga på det så har de gjort minst 2 mål framåt i 9 av dessa 10 matcherna. Så ska lag åka härifrån med poäng så måste de göra minst 2 mål framåt. Tittar vi på Granadas hemmastatistik så har de raden 9-2-1 och målskillnad 25-11. Så de snittar 2-1 på hemmaplan och det är ofta målrika tillställningar här till publikens stora glädje såklart. Hur har Granada stått sig mot ligans bästa bortalag då ? 
Serieledarna och seriens bästa bortalag Huesca fick åka hem med svansen mellan benen med en 2-0 förlust. Lugo på en 5e plats i bortatabellen fick även dom åka hem med 2-0 i baken. 
Nu kommer alltså ett Valladolid som är riktigt dåligt på bortaplan på besök. Jag tror Granada ska ha riktigt stora chanser att vinna även denna match !

Valladolid: 

Vad ska man säga om detta svängiga lag då ? Höga toppar på hemmaplan och djupa dalar på bortaplan. Här kommer de till start med raden 1-4-5 och målskillnad 9-16 sista 10 bortamatcherna. 
En seger alltså, vilka va det emot då ? Ett bra motstånd ? Nej det var mot Barcelona B som ligger på 19e plats i hemmatabellen.  Nej Valladolid har stora problem på bortaplan och ingenting tyder på att vändningen ska komma mot stekheta Granada som radar upp segrarna inför hemmafansen. Valladolids totala bortastatistik är 2-5-5 och målskillnad 15-21.  Inga siffror som skrämmer Granada men allt kan hända i sport, men detta speltips känns riktigt bra !

Snabbstatistik: 

Granada har gjort 23 mål framåt sista 10 hemmamatcherna.
Valladolid har gjort 9 mål framåt sista 10 bortamatcherna. 
Sist lagen möttes vann Valladolid med 2-1 på hemmaplan. 
Sist de möttes här med Granada som hemmalag slutade matchen 4-0.
Det skiljer bara 1 poäng mellan lagen i jakten om en slutspelsplats för chans till en uppflyttning i seriesystemet. Båda lagen kommer såklart kämpa med näbbar och klor men jag ser ingen anledning till varför Granada helt plötsligt skulle avsluta sin vinstsvit nu när de möter ett dåligt bortalag. 

Utgångstips 2-1 Granada !

Lycka till om ni ryggar !

Granada

Tipsa om Speltips: Granada – Valladolid Spanien 9/2 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades