Speltips: Girona v Celta Vigo (27/2)

En dubbel igår där vi förlorade på Jong Ajax. Tabellettan Ajax som spelade borta mot tabelljumbon Utrecht. Ajax som hade 1.34 i odds. Jäklar så frustrerad man blir. När inte såna matcher sitter då börjar man tvivla lite på sig själv och reken i sig, vad är det jag kan ha missat? Var det någon nyckelspelare som saknades? Var inte fotbollsplantillräckligt spelduglig? Hade man ätit nånting dåligt kvällen innan? Hade man tur? Så många frågor men så få svar. Nej, bara borsta av sig och börja hitta formen. Just nu har det gått väldigt trögt senaste dagarna. Men det är som jag brukar säga, betting är en maraton och inte en sprint. Längden som räknas. När jag väl börjat pricka formen igen då kommer det att komma en del segrar efter varandra. Mest en tidsfråga nu. Jag har spelat mycket ”raka” spel senaste dagarna, jag går nu tillbaka till det jag kan bäst. Jag hittar dagens match i Spanien mellan Girona v Celta Vigo.

Girona v Celta Vigo

Vi tar en titt på tabelläget här:

8. Celta Vigo 25 matcher 43:37 35 poäng.

10. Girona 25 matcher 35:36 34 poäng.

Det skiljer alltså endast en poäng mellan laget och båda lagen har ”känn” på en Europa league kval plats. Endast fyra och fem poäng upp dit.

Girona målsnitt totalt: 1,4 mål/match – Insläppta: 1,44 mål/match.

Girona målsnitt hemmaplan: 1,62 mål/match – Insläppta: 1,08 mål/match.

Celta Vigo målsnitt totalt: 1,72 mål/match – Insläppta: 1,48 mål/match.

Celta Vigo målsnitt bortaplan: 1,77 mål/match – Insläppta: 1,61 mål/match.

Girona har gjort MINST ett mål på 9/10 senaste hemmmatcherna.

Celta Vigo har gjort MINST ett mål på 8/10 senaste bortamatcherna.

Senaste mötet mellan lagen var i september där matchen slutade 3-3.

Vi har alltså som enligt statistiken ovan två målglada lag som även släpper in en del mål. Jag tror att även denna match kommer att sluta med en del mål då det finns Europa league kvalplats på spel. Så jag väljer att spela båda lagen gör mål till ett spelvärt odds.

🏆 La liga
⏱ Today 21:30
🇪🇸 Girona v Celta Vigo
✍ Båda lagen gör mål – Ja
📊 1.71 (Comeon)
7️⃣ Units

Spelbolag: Comeon – Bonus: 100% upp till 3000kr

Tipsa om Speltips: Girona v Celta Vigo (27/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades