Speltips: Gillingham – Blackburn Rovers (10/4) England; League one

En riktig käftsmäll igår när Galatasaray inte lyckas ta sig upp till förstaplatsen. Man lyckades istället förlora i sista minuten mot 17:e platsen i ligan. Idag har jag dock hittat ett spel som känns riktigt bra och ska vända på detta efter 2 otroliga förluster. Vi har 4 vinster och 2 förluster såhär långt i April och idag känns det som vi vänder på förlustena och fortsätter vinna istället. Dagens speltips är hittat i Englands League one och spelas mellan Gillingham och Blackburn Rovers.

Speltips: Gillingham – Blackburn Rovers (10/4) England; League one

Gillingham ligger på 16:e plats i tabellen och ligger ganska säkert från relegation zone. Man har ingen chans att nå Championship denna säsongen och därför han man inte speciellt någonting att spela för idag. Totalt denna säsongen så har Gillingham 12 vinster, 14 oavgjorda och 14 förluster. Gillingham är ett av dom sämsta hemmalagen i ligan och om man kollar hemmaplans tabellen så ligger dom helt nere på 22:e plats. Idag möter man 1:a platsen i ligan som även är ett av dom bästa bortalagen i League one.

Blackburn har inte förlorat en ända match på sina 10 senaste spelade. Man har 8 förluster och 2 oavgjorda i dessa. Totalt under hela säsongen har Blackburn 25 vinster, 10 oavgjorda och endast 5 förluster. Man  ligger och slåss om förstaplatsen tillsammans med Wigan som bara är 2 poäng bakom och har en mindre match spelad. Därför är en vinst för Blackburn extremt viktig idag om man vill ha en chans att hålla i 1:a platsen.

Senaste mötet mellan lagen så vann Blackburn och det känns ganska givet att dom gör det idag igen. Rak 2:a spelas till 1.58 gånger pengarna på 10bet och det är taget.

Tipsa om Speltips: Gillingham – Blackburn Rovers (10/4) England; League one till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades