Speltips: Giannis Antetokounmpo över 28,5 (Nattens NBA)

Milwaukee Bucks vs Dallls Mavericks

Idag mina damer och herrar kommer jag köra en spelarprestation! Som titeln på denna rek lyder kommer jag lägga mina pengar och förlita mig på den stora greken Giannis Antetokounmpo. Vilken basket spelare denna unga kille är, jag kan sitta här hela natten och förklara vilken bra och sjuk kille denna är i denna sport. Enligt mig så har vi framtidens LeBron James. Han sjukt stor och enorm med en riktigt fin träffsäkerhet. Själva LeBron James försökte guarda honom men de va en jämn kamp mellan de två men Giannis vann poäng striden när Bucks spelade mot Cavs. Idag spelar Bucks på hemmaplan mot Dallas Mavericks som inte alls har ett bra defence eller offence så idag kommer de vara en normal dag på jobbet för Giannis att göra 30+ poängen. Giannis Antetokounmpo snittar 29.6 poäng varje match men denna match kommer han göra mer än 30P, de kan jag nästan svära på ifall han inte bryter något ben eller blir utvisad men Giannis Antetokounmpo är lugn är inte den typen av spelare som blir arg är ens hypar upp sig själv utan han går ut på planen och gör det han ska göra och sedan går han hem och sover.

Riktigt fint odds får vi också och även ett över odds som är under hans snitt. Över 28,5P till hela 1,71

Speltips: Giannis Antetokounmpo Över 28.5P
Odds:1.71
Spelbolag: Scandibet
Bonus: 100% upp till 1000kr
spelstopp: 02:00
Units: 2,5

Lycka till så kammar vi hem denna också.

Tipsa om Speltips: Giannis Antetokounmpo över 28,5 (Nattens NBA) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades