Speltips: Getafe vs Barcelona [1/6 LaLiga]

Barcelona är stora favoriter inför drabbningen med det kommer inte bli lätt mot ett Getafe i form. Att Barcelona är ett dominant lag som håller i bollen mycket utnyttjar jag till ytterligare ett hörnspel!

Till Coliseum Alfonso Perez välkomnas Barcelona efter vinteruppehållet till en tuff match mot Getafe. Getafe som var nere i Segunda Divsion har gjort det riktigt bra i LaLiga. Getafe befinner sig på en 7:e plats med 25 poäng inspelade. Hemmalaget har gjort det riktigt bra med 3 vinster och 3 oavgjorda resultat på deras 6 senaste matcher. De har en bra defensiv och spelar fysisk fotboll.

Barcelona är stora favoriter att vinna denna matchen, det tvekar jag inte en sekund på. Men däremot är jag inte övertygad om att det kommer bli en dans på rosor som bolagen tror. Barcelona hade problem i början av säsongen. Men Innan man gick på vinteruppehållet såg det riktigt bra ut. Barcelona har på sina 6 senaste matcher 5 vinster och 1 oavgjord.

Hörnstatistik
Getafe på hemmaplan snittar 5.26 hörnor framåt och släpper igenom 3.58 hörnor. Man har på sina 5 senaste matcher haft flest hörnor 1 gång.

Barcelona på bortaplan snittar 5.11 hörnor framåt och släpper igenom 5.21 hörnor. Man har på sina 5 senaste matcher haft flest hörnor 1 gång.

Getafe har en defensiv inställning!
Getafe kör på kontringar!
⚠️ Statistiken talar inte för dagens spel!
⚠️ Barcelona tar ledning tidigt i matchen!

Speltips
Att Getafe är i god form och vill kvalificera sig till Europa League kan vi inte sticka under stolen med. De kommer göra allt för att få med sig poäng ifrån drabbningen men det kommer inte bli lätt. Ser man till Barcelona så ligger de 3 poäng före Atletico Madrid och man vill utöka denna ledningen. Jag förväntar mig ett dominant spel från Barcelona där Getafe inte vågar riskera något men att de kör istället på kontringar. Mitt tips är att Barcelona får flest hörnor.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att bollen är rund!

Speltips: Barcelona Får Flest Hörnor
Odds: 1.64
Units: 1
Liga: LaLiga
Avspark: 2018-01-06 20:45
Bolag: Rygga spelet på Unibet!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.