Speltips: Genoa – Sampdoria 4/11

Genoa – Sampdoria, Fotboll Serie A

Matchen:

Här är det åter igen dags för lite het italensk fotboll, för drygt en vecka sedan vann jag fina pengar på detta offensiva Sampdoria så jag tänkte  göra det igen !
Detta är ett derby med extrema känslor mellan klubbarna och detta är en match lagen inte får förlora framför sina fans.
Båda lagen har denna arena som hemmaplan och således finns ingen fördel för något av lagen här.

Nu är det Genoa på plats 18 i tabellen som står som hemmalag, medan Sampdoria ligger kvar på sin stabila 6e plats och kallas bortalag för kvällen. 
Detta kommer bli en tuff drabbning med mycket mål enligt min uppfattning, det är två lag som gärna mosar på framåt i första hand vilket deras matchhistorik bevisar.

När vi synar Sampdoria så är de faktiskt Italiens bästa hemmalag för stunden och visar upp raden 5-0-0 och förkrossande målstatistiken 16-3 !
Genoa är ett ganska dåligt hemmalag med raden 0-1-4 och målskillnad 7-12. De släpper alltså in över 2 mål i snitt på denna arena.
Nu ska detta tokoffensiva Sampdoria med en stekhet anfallstriangel längst fram hoppa in i ett derby med mycket känslor, jag väljer att spela över 1.5 mål till Sampdoria till fina 2.40 !
Jag tror helt enkelt deras offensiv kommer slakta Genoa, självklart kan allt hända i ett derby men laget med bäst självförtroende brukar oftast vinna dom.
Och tittar vi på Genoas senaste 6 hemmamatcher så har de faktiskt bara vunnit en match, spelar X en gång och fyra förluster, ikväll kommer nästa förlust.

Som jag förklarat innan så väljer jag bort raka 2an pga att det är stor chans att Genoa också får in ett mål och då behövs 2 mål iaf av Sampdoria.
Jag ser väldigt mycket fram emot detta tuffa derby och att detta ska bli en målsnål historia har jag svårt att förutse.


Statistik: 

Sampdoria har spelat 10 matcher och har raden 6-2-2 med målskillnad 22-13
På hemmaplan har de raden 5-0-0 med målskillnad 16-3 efter 5 matcher.

Genoa har spelat 11 matcher och har raden 1-3-7 och målskillnad 10-17
På hemmaplan har de raden 0-1-4 och målskillnad 7-12 efter 5 matcher.

Utgångstipset landar på 1-2 !

Speltips: Över 1.5 mål Sampdoria

Odds: 2.40

Spelstopp: 20.45

Spelbolag: BetFinal

Lycka till om ni tar rygg !

Tipsa om Speltips: Genoa – Sampdoria 4/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades