Speltips: Gençlerbirligi – Galatasaray (9/4) Turkiet; Superliga

Efter 4 raka vinster så sprang vi tyvärr på målinjen igår. Valencia gjorde 1-0 redan efter 7 minuter spelade men sen var matchen totalt död i 83 minuter och matchen slutade 1-0. Vi hade spelat över 1.5 mål till Valencia som tyvärr inte gick in. Idag går vi vidare och försöker skaffa en ny vinst streak. Idag har jag valt att dela med mig av ett speltips i turkiet. Matchen är mellan Gençlerbirligi och Galatasaray och här ska klasskillnaden avgöra.

Speltips: Gençlerbirligi – Galatasaray (9/4) Turkiet; Superliga

I dagens match betyder en vinst otroligt mycket för båda lagen. En vinst för Gençlerbirligi får dom att röra sig ut ur relegation zone medans en vinst för Galatasaray ser dom gå upp till 1:a plats i ligan. Båda lagen är alltså taggade till 100 idag.

Gençlerbirligi ligger på 17:e plats i ligan och har inte vunnit på sina 5 senaste matcher. Denna säsongen har man totalt 6 vinster, 9 oavgjorda och 12 förluster. Man behöver en vinst för att röra sig ut ur relegation zone idag men klarar man det mot starka Galatasaray?

Galatasaray ligger på 2:a plats i tabellen med en mindre match spelad än Basaksehir. Det skiljer 2 poäng mellan lagen och en vinst för gala ser dom alltså gå upp till 1:a plats. Gala har vunnit 18 matcher denna säsongen, spelat 4 oavgjorda och endast förlorat 6 gånger. I sina senaste 5 matcher har man vunnit 4 av matcherna och spelat oavgjort 1 gång.

I inbördes möten mellan dessa lagen så har Gala vunnit 4/5 senaste. Idag tror jag på en liknande historia och att Gala är alldeles för starka för Gençlerbirligi. Jag tror matchen slutar 0-1 eller 0-2 till Gala.

 

Jag önskar alla lycka till vid rygg!

Tipsa om Speltips: Gençlerbirligi – Galatasaray (9/4) Turkiet; Superliga till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades