Speltips: GBG – Hammarby Allsvenskan 10/4

Dagens speltips hittas i vårat avlånga land och det är det fotbollsallsvenskan vi ska bege oss till. Det är ett laddat möte mellan GBG och Hammarby och detta kommer bli publikfest på läktaren ! 
Jag tror på en energifull fotboll med många målchanser och det gynnar mitt spel BLGM till fina oddset 1.80 på LeoVegas. 

Matchen: 

Detta är 2 lag som har ambitioner att slå experterna på fingrarna och försöka nå en topp 3 placering i år. Nästan alla spelbolag placerar dessa lag i mitten av tabellen när man ska tippa sluttabellen på förhand. Personligen tror jag båda lagen kommer hamna topp 6 när säsongen summeras, lagen har värvat bra och offensiverna är det absolut inget fel på.
Tittar vi på hur lagens premiär såg ut så mötte de 2 förväntade bottenlag och segrarna var aldrig hotade. 3-1 vann båda lagen med och jag tror Allsvenskan kommer vara målrik denna säsong.
BLGM synas direkt när jag hittade oddset 1.80, tycker det är minst 10-15 punkter för högt sett till lagens spelmodeller och anfallslust. 

GBG: 

Detta blir GBGs hemmapremiär och vilken match publiken bjuds på. Här på Gamla Ullevi har de ett psykologiskt övertag på Hammarby och vi får se om spöket lever vidare även efter kvällens match.
GBG har vunnit 5/6 senaste matcherna mot Hammarby och den senaste matchen slutade 1-1 mellan lagen. GBG har annonserat ut att det ska spelas en underhållande och anfallsglad fotboll denna säsong och spelar ett 3 mana anfall med Ohlsson – Hysén och Omarsson som gjorde 2 mål i premiären.

Nu mötte GBG Trelleborg i premiären och plockade ner dom med 3-1 på bortaplan. Okej Trelleborg förväntas vara ett bottenlag men det finna inga lätta premiärer på bortaplan. GBG gjorde det bra och förde spelet första halvlek. Resultatet var 1-1 i paus men direkt efter domaren blåst igång igen så placerade Omarsson in sitt andra mål vid stolpen. I min 63 byttes Sakor in och han presenterade sig själv efter 9 minuter, han tog emot bollen utanför straffområdet och dunkade in ett otroligt vackert mål och avgör matchen med 1-3 målet.
Offensiven såg riktigt bra ut !

Hammarby: 

Detta blir deras första match på bortaplan i år och det ska bli intressant att se hur de hanterar bortaspelet. Förra årets spel var inte mycket att hurra för och de fick raden 4-4-7 och målskillnad 16-22. 
I år har de högre ambitioner är förra årets klena 9e plats och har värvat bra och flera intressanta namn. I premiären mötte de Sirius och vann med klara 3-1. Hamad gjorde hattrick och 2 av målen var från straffpunkten. Utöver de 3 målen såg han riktigt taggad ut och kan absolut vara med och bidra med flera mål under säsongen. Bollmässigt så va lagen jämna men Hammarby kom snabbare till målchanser och den statistiken vann de med klara 15-2 och segern var fullt rättvist.

På hemmaplan i år kommer de vara väldigt svårslagna med sin magiska publik i ryggen och deras 3 mana anfall skriker målfest. Dibba – Tankovic – Khalili ska vara hoten längst fram med en farlig andravåg bakom. 
Hammarby känns som en farlig outsider i år och det ska bli intressant att följa dom när alla lagen spelat ihop sig mera. 

Inbördes möten: 

Som jag skrev innan så har GBG vunnit de flesta inbördes möten och Hammarbys bortaspel har haft ett lågt målsnitt. Men de 2 senaste matcherna här på Gamla Ullevi har slutat 2-1 och senaste 1-1. 
Nu med Hammarbys nya anfallstrio och självförtroende från premiären så ser jag inga hinder för att det blir 3e raka ikväll som BLGM sitter.
3-1 segrarna i premiären smakade riktigt gott inför denna drabbning. 

Utgångstips: 1-1, 2-1 !

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: GBG – Hammarby Allsvenskan 10/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades