Speltips: Gasen i botten, UEFA Nations League 18/11

Söndagens speltips kommer från UEFA Nations League och det ska avgöras vem som går vidare från gruppen och vem som åker ner till nedflyttningsgrupp “Liga B”. 
Det är England som tar emot Kroatien och förutsättningarna är glasklara, båda lagen måste gå för en seger !

Speltips: 

Detta är gruppens sista match som ska spelas och båda lagen står på 4p och är 2p bakom ledande Spanien som spelat klart sina matcher. 
England leder på målskillnad så just nu ligger Kroatien sist, men en seger innebär istället avancemang så det kan svänga snabbt. 
Därav tror jag detta kommer bli en öppen och svängig tillställning, precis tvärt emot förra mötet som var ett riktigt sömnpiller. (0-0) 
Nu är det bara vinna som gäller för båda lagen och med flera offensiva kvalitéer på plan och lite känslor kvar från VM-Semifinalen så kan detta bli en mycket underhållande match !
Här väljer jag favoritspelet BLGM till 1.76 på Bethard som i skrivande stund har högsta oddset. 

Tabellen: 

England: 

Som ni ser ligger England före pga målskillnaden men ligger samtidigt i “ingenmanslandet”. 
Till denna match har man resultaten: 1-2 förlust hemma mot Spanien, 0-0 borta mot Kroatien och sist 3-2 seger borta mot Spanien. Inför matchen så har man spelat en träningsmatch mot USA igår (torsdags) som man vann bekvämt med 3-0 trots en B-uppställning där de största namnet satt på bänken. 

England får kliva in i matchen som favoriter enligt oddsen och ja, jag kan väl hålla med lite granna. 
Bra målform och och hemmaplan, men underskattar de Kroatien så smäller det direkt. 
England förväntas starta med Kane, Rashford och Sterling framåt så visst kommer det skapas lägen i denna måstematch !

Kroatien: 

VM 2an Kroatien hänger löst här i gruppspelet som kan ge en direktplats till EM 2020. 
Man ligger sist i gruppen på sämre målskillnad men har ändå allt i egna händer. 
Plockar man hem 3p i denna match så blir man 1a och går vidare till slutspelet. 
Fram till denna match har man resultaten: 6-0 förlust borta mot Spanien, 0-0 hemma mot England och i torsdags tog man en imponerande 3-2 seger hemma mot Spanien där målchanserna haglade i andra halvlek. 

Trots att laget haft problem med målskyttet innan Spanienmatchen så tror jag de kommer göra minst 1 mål i matchen och göra så detta speltips går in. Eftersom man ligger sist på målskillnaden så är förutsättningarna att gör man inte mål alls är man körda. 
Med tanke på det så tror jag på ett offensivare Kroatien än vad vi brukar se och firma Persic, Modric och Andrej Kramaric måste våga gå framåt !

Lagens form sista 5 matcherna: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

Båda lagen måste vinna matchen så en offensiv inställning väntas. 

Båda lagen vann sin förra gruppmatch med 3-2 över Spanien. 

Flera offensiva världsklass spelare i båda lagen.

⚠️Likt förra matchen trodde alla på målkalas. Men istället blev den låst med väldigt få målchanser och det såg ut som man var mer rädd för att förlora 1p än intresserade av att vinna 3p.
Men det är helt andra förutsättningar så det tror jag verkligen inte kommer ske i denna match. 

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Gasen i botten, UEFA Nations League 18/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Spelpaus och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades