Speltips: Gangwon – Jeonbuk Sydkorea 25/4

Dagens speltips är fotboll och det är från sydkoreanska ligan K Ligue 1 och det är omgång 9 som ska spelas. Det är två st extremt målrika lag i Gangwon och Jeonbuk som möts och här tror jag bollarna fortsätter ramla in med klar fördel för bortalaget som vann ligan förra året. Här har jag hittat ett roligt specialspel till oddset 2.80 som jag tycker är alldeles för högt !

Matchen: 

Detta är mötet mellan tabell 5an Gangwon och serieledande Jeonbuk. Nu är detta bara 8st omgångar spelade men redan nu kan man se tendenser till att tabellen ser likadan ut som sluttabellen förra året. 
Jeonbuk som vann ligan komfortabelt finns åter i topp och Gangwon slutade på plats 6 förra året i tabellen. Förra året var detta två av dom målrikaste lagen och i år är det ingen skillnad än så länge. 
Så här tror jag på en målrik match men att Jeonbuk drar det längsta strået och vinner. Därför har jag spelat BLGM+2a till oddset 2.80 och oddset finns hos RoyRichie !

Gangwon: 

Laget har hemmaraden 2-0-2 och målskillnad 7-8 efter sina 4 hemmamatcher. De snittar alltså nästan 2-2 i sina matcher och ja, det blir ofta målfester. 
Deras inledande matcher har slutat 2-1, 2-1, 1-3, 2-3. Nu ska de alltså ta emot stora starka Jeonbuk som är laget att slå även denna säsong. Problemet är att trots Gangwon fina anfallsspel så har de genom åren inte haft något att sätta emot Jeonbuk. 8 gånger har de mötts på denna arena och raden är 0-1-7 till Jeonbuk. 

Ny säsong och nya möjligheter heter det, men här tror jag problemen kommer fortsätta för Gangwon. Försvaret är för dåligt och mot storlag som Jeonbuk håller det inte. Anfallsspelet till all ära med har man bara hållit nollan i 3 av de senaste 20 senaste matcherna så är det inte lätt att stoppa den offensiva maskinen Jeonbuk. Värt att notera är också att Gangwon nu spelat 12 raka matcher över 2.5 mål vilket detta spel kräver, och BLGM+över 2.5 mål har suttit i 9 raka !

Jeonbuk:

Laget har bortaraden 3-0-1 och målskillnad 9-3 efter sina 4 borta matcher. Det ger ett snitt på 2.25 mål framåt och 0.75 mål insläppta. 
Jeonbuk är verkligen laget att slå och i år har de fortsätt på det vinnande spåret med många mål framåt och väldigt få mål insläppta. Totalt efter 8 omgångar har de målskillnaden 17-4 och raden 7-0-1 vilket visar hur bra laget är just nu. Nu trivs ju Jeonbuk mot Gangwon och jag ser inte varför det skulle sluta nu, de dammar av motstånd efter motstånd och anfallsspelet sitter som en smäck match efter match. 
Tror de går ut hårt och försöker döda matchen så fort som möjligt och sedan förlitar sig på sitt superförsvar som hållit nollan i 7 raka matcher just nu !

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom 10 senaste mötena mellan lagen så har Jeonbuk raden 9-0-1 tills sin fördel med enorma målskillnaden 27-8 mot Gangwon. 
Sist lagen möttes va i slutet av förra säsongen och då vann Jeonbuk här på bortaplan med 0-4. 
Trots sitt monsterförsvar så tror jag Gangwon petar in en boll idag för offensiven har verkligen höjt sig denna säsong medan försvaret fortsätter läcka. 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Jeonbuk har vunnit 9/10 senaste inbördes och på slutet med stora målfester.

✅ Båda lagen snittar 2 mål framåt + att Gangwon släpper in många mål på hemmaplan.

✅ Spelet har suttit i 5/7 senaste inbördes vilket ger oddset 2.80 ett riktigt högt spelvärde.

⚠ Jeonbuk har hållit nollan 7 raka matcher.

Med alla denna fakta och min förväntade matchbild så sätter jag utgångstipset till 1-2, 1-3 !
Jag kommer även lägga 2st sidobet på över 1.5 mål till Jeonbuk som suttit i 16/18 senaste matcherna till oddset 1,64.
Även Asian -1 till oddset 2.20 kommer få sig en liten peng då de vunnit 8 raka matcher och har kalasform.  

Lycka till om ni tar rygg ! 

Tipsa om Speltips: Gangwon – Jeonbuk Sydkorea 25/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades