19:00
Speltips
SHL 03 april 2019

Speltips: Game 7 mellan FBK och Hv71, SHL 3/4

Speltips:

Här kommer ett speltips från onsdagens Game 7 mellan Färjestad och Hv71. Det står alltså 3-3 i matcher och denna blir helt avgörande vem som kommer gå vidare till semifinal. 
Här tror jag det kan bli en ganska stel match mellan två lag som kommer lägga fokus på försvaret och inte gå bort sig, ett enda misstag kan bli extremt kostsamt och isånafall är hela säsongen över för det laget ! 
Målsnålt och jämnt ? Alltså är det väldigt stor chans för möjligheten till "Open Net" i slutminuterna. 
Mål i tom bur spelas till 3.20 på Betway, 3 Unit investeras direkt ! 

Matchserien: 

Det har varit 6st otroligt jämna matcher hittills mellan lagen, det är faktiskt bara 3 matcher som har vunnits med 2 måls marginal och i två av dessa blev sista målet gjort i tom bur. 
Jämna matcher alltså och med så mycket i potten har jag svårt att tro att något av lagen kommer leda stort inför P3. 
Men ! Även om jag har helt fel och något av lagen leder med 3-4 mål så kommer det jagande laget att plocka målisen till slut.
Man kan helt enkelt inte svika sina fans och ge upp när det är säsongens sista match, målvakten kommer plockas oavsett resultat på tavlan och frågan är mer "Hur många minuter är det kvar när han lämnar kassen" ? 

Detta är ett spelsätt som är otroligt effektivt i alla avgörande Game 7 matcher och har inbringat fina vinster, speciellt från NHL slutspelet förra säsongen. 
Oddset när jag fann spelet var 4.0 men precis när jag tryckte in 5 unit så sjönk oddset ner till 3.20. 
Jag gissar att det är många som trycker in pengarna nu och jag tycker oddset är på tok för högt sett till möjligheterna ! 

Lycka till om ni ryggar !

Betway ger sina nya medlemmar 100 % bonus upp till 1.000 kr via denna länk. 

Tipsa om Speltips: Game 7 mellan FBK och Hv71, SHL 3/4 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

Fördelar/Nackdelar
REKOMMENDERAT SPEL

Spelbolag Odds Spel Insats Spelstopp
3.20 Mål i tom bur 3 / 10 Unit N/A Spela nu

100% upp till 1000 kr

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

SPELET

03 april 2019

MATCHTID: 19:00

Spel: Mål i tom bur
Insats: 3 / 10 Unit

ODDS: 3.20

SPELA NU

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades