Speltips: Fylkir – Vikingur Reykjavik (9/7) Island; Pepsideild

Gårdagens speltips här på hemsidan gav 50% vinst igår. Vi hade spelat Molde som vinnare men gav oss även in på Haugesund halvtid. Tyvärr vaknade inte Haugesund förens i andra halvlek och därför kunde vi bara räkna av 1/2 tips från min sida. Idag så ger jag mig in i den Isländska ligan Pepsideild, där två jämnlika lag ska mötas. Matchen som jag valt att dela med mig som speltips av idag är mellan Fylkir och Vikingur Reykjavik.

Speltips: Fylkir – Vikingur Reykjavik (9/7) Island; Pepsideild

Fylkir ligger på 11:e plats i tabellen och har inte direkt imponerat såhär långt in på säsongen. Man har på 10 matcher endast tagit 3 segrar. 2 oavgjorda och 5 förluster. På dessa 10 matcherna så har man gjort 11 mål framåt och släppt in 15. Även om vi inte se några jätte imponerande siffror framför oss här så ser det helt annorlunda ut på hemmaplan. Alla 3 vinster man tagit såhär långt är spelade på hemmaplan, alltså 3/3 hemmamatcher har man gått som segrare ifrån hittils. På dessa 3 matcherna har man gjort 6 mål framåt och släppt in 2 mål.

Idag ska man ta emot ett lag som endast ligger 2 platser över en i tabellen och som endast har 1 poäng mer ihopspelade, Vikingur Rejkjavik.

Vikingur Rejkjavik ligger alltså på 9:e plats i tabellen och precis som Fylkir så har man inte startat säsongen på något imponerande sätt. 3 vinster, 3 oavgjorda och 4 förluster har man tagit såhär långt. Det som skiljer dessa två lagen idag är att Vikingur inte har några imponerande siffror på bortaplan, 1 vinst, 2 oavgjorda och 2 förluster.

  • Inbördes möten:

Kollar man på inbördes möten mellan dessa två lagen så har Fylkir gått som segrare i 4/5 matcher när dom spelat på hemmaplan medans den sista matchen slutade oavgjort. Jag tror efter att jag gått igenom all statistik att dagens match slutar åt samma håll. Jag har valt att spela Fylkir som segrare med pengarna tillbaka på oavgjort. Spelet läggs på 888sport till 1.61 gånger pengarna.

Saker som talar FÖR och EMOT: 

✅ Fylkir har inte förlorat mot Vikingur Reykjavik i dom senaste 5 mötena på hemmaplan

✅ Hemmaform vs bortaform

⚠ Det är två väldigt jämna lag i tabellen och matchbilden kan vändas ganska snabbt även om Fylkir står som stora favoriter hos mig idag.

Lycka till vid rygg och kom ihåg att inte spela för mer än vad plånboken tillåter! 

Tipsa om Speltips: Fylkir – Vikingur Reykjavik (9/7) Island; Pepsideild till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades