Speltips: Frosinone – Juventus kanonodds 23/9

Söndagens speltips kommer från italienska Serie A och det är nykomlingen Frosinone som gästas av ligamästarna Juventus ! Här råder det stor klasskillnad på varje position och det bör bli en ensidig historia detta. 
Jag kliver in på ett specialspel som har stor chans att sitta !

Speltips: 

Här ska nykomlingen och ligans sämsta lag hittills ställas mot de 7-faldiga ligamästarna Juventus. 
Frosinone ligger näst sist (endast Chievo med poängavdrag ligger nedanför) och har inte gjort ett enda mål denna säsong. Nu tar man emot “den gamla damen” som leder ligan och ångar på och radar upp seger efter seger. 
Här tror jag på slakt spelmässigt och Frosinone kommer inte ha mycket boll.
Nu när Juventus spelat några omgångar borde försvaret satt sig bättre och jag spelar här “Juventus vinner + håller nollan” till fina 1.87 på Nordicbet. Andra bolag erbjuder 1.72 – 1.74 på detta spel så här finns absolut värdet hos Nordicbet.

Frosinone:   

Laget avancerade upp till Serie A denna säsong men har inte haft det lätt att anpassa sig till det högre tempot. 
4 matcher är spelade och Frosinone har gjort allt annat än imponerat. 
Resultaten 0-4 mot Atalanta, 0-0 mot Bologna, 0-1 mot Lazio och sist 0-5 mot Sampdoria är såklart icke godkänt. 
INGET mål på 4 matcher, och inte ens när man spelade hemma mot bottenlaget Bologna lyckades man vinna. (Och då har Bologna inte heller gjort mål denna säsong). På dessa 4 matcher har man endast mäktat med 15 skott på mål totalt och anfallsspelet har mycket att jobba på. 
Nä, ska de göra mål i denna match krävs det att de höjer sig flera nivåer och det är tveksamt till att de ska göra det mot maskinen Juventus !

Juventus: 

Laget toppar Serie A efter 4 omgångar, de står på raden 4-0-0 och målskillnaden 9-4. 
Offensivt tuffar de på som de alltid gjort och med värvningen av Ronaldo så hoppas de ta ytterligare ett kliv när han spelat in sig i laget. Juventus har gjort minst 2 mål framåt i alla matcher hittills men även släppt in mål i 3 av sina 4 matcher trots beskedligt motstånd.

De dominerar sina matcher men kan ibland anfalla med lite “för mycket” folk och det skapar såklart luckor bakåt. 
Men ju längre tiden går desto mer samspelta blir dom och i onsdagens CL match borta mot Valencia visade dom just detta. Trots att Ronaldo blev utvisad efter 30 minuter vann de matchen med 2-0 och Valencia skapade inte en enda farlig målchans förrens de fick en straff i minut 90+6 som de missade. 
Här förväntas Juventus ha det största bollinnehavet och Frosinone kommer inte få möjligheten till att skapa många chanser till att spräcka nollan. 

Lagen form sista matcherna:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Juventus har utan tvekan ett av världens bästa försvar.

✅ Juventus har bättre spelare på alla positioner. 

✅ Frosinone är nykomlingar och har blivit nollade i 4/4 ligamatcher. 

✅ Frosinone blev totalt utspelade av Sampdoria sist på hemmaplan med 0-5. 

⚠️ Juventus försvar har svajat inlednignsvis och släppt in några mål mot ligans sämre lag.

Lycka till om ni ryggar detta speltips !
Spelet ligger under kategorin: Resultat + Båda lagen gör mål – sedan välj 2+Nej
INTE kategori: Bortalag – Vinna och hålla nollan. (samma sak men lägre odds)

 

Tipsa om Speltips: Frosinone – Juventus kanonodds 23/9 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades