Speltips: Frosinone – Fiorentina; Italien; Serie A 9/11

Vi tog ännu en seger i förra omgången när Real Madrid. Vi hade spelat Real Madrid som vinnare med minst 2 mål och redan i halvtid ledde man matchen med 0-4. Matchen slutade därefter 0-5 och spelet satt riktigt fint till fina 1.93 i odds. Vindarna har vänt och 6/7 senaste spelen har suttit till fina odds. Idag fortsätter vi och jag går idag tillbaka till Serie A. Matchen som jag rekar idag spelas mellan Frosinone och Fiorentina.

Speltips: Frosinone – Fiorentina; Italien; Serie A 9/11

Frosinone:

Man ligger näst sist i tabellen och har på 11 spelade matcher bara tagit 1 vinst, spelat oavgjort 3 gånger och förlorat 7. Man sliter alltså extremt mycket såhär långt och har bara tagit 6 poäng på 11 matcher. Man har en målskillnad på 9-24 och läcker extremt i backlinjen. På hemmaplan har man spelat 5 matcher och tagit 0 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster med en målskillnad på 4-12.

Fiorentina:

Man ligger på 8:e plats i tabellen och har efter 11 spelade matcher tagit 4 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. Man har en målskillnad på 17-9 och har alltså tagit 16 poäng. Man har dock inte alls imponerat på bortaplan denna säsongen då man inte har tagit en ända vinst på 5 spelade matcher. På bortaplan har man endast gjort 3 mål framåt på 6 spelade matcher.

Oavsett hur dåligt Fiorentina har spelat på bortaplan så ser jag dom idag vända på detta mot ett uruselt Frosinone. Jag väljer därför att spela den raka 2:an ikväll till 1.74 i odds på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Fiorentina är det bättre laget på iprincip alla positioner

⚠ Fiorentina har inte alls imponerat på bortaplan denna säsongen.

Speltips: Fiorentina rak 2:a

Odds: 1.74

Spelstopp: 21.30

Spelbolag: 10bet (50% upp till 1.000kr bonus)

Spreadsheet: November

 

Nu hoppas vi fortsätta vinnarmönstret i November och jag önskar alla lycka till vid rygg, men spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Tipsa om Speltips: Frosinone – Fiorentina; Italien; Serie A 9/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades