Speltips: Frosinone – Fiorentina; Italien; Serie A 9/11

Vi tog ännu en seger i förra omgången när Real Madrid. Vi hade spelat Real Madrid som vinnare med minst 2 mål och redan i halvtid ledde man matchen med 0-4. Matchen slutade därefter 0-5 och spelet satt riktigt fint till fina 1.93 i odds. Vindarna har vänt och 6/7 senaste spelen har suttit till fina odds. Idag fortsätter vi och jag går idag tillbaka till Serie A. Matchen som jag rekar idag spelas mellan Frosinone och Fiorentina.

Speltips: Frosinone – Fiorentina; Italien; Serie A 9/11

Frosinone:

Man ligger näst sist i tabellen och har på 11 spelade matcher bara tagit 1 vinst, spelat oavgjort 3 gånger och förlorat 7. Man sliter alltså extremt mycket såhär långt och har bara tagit 6 poäng på 11 matcher. Man har en målskillnad på 9-24 och läcker extremt i backlinjen. På hemmaplan har man spelat 5 matcher och tagit 0 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster med en målskillnad på 4-12.

Fiorentina:

Man ligger på 8:e plats i tabellen och har efter 11 spelade matcher tagit 4 vinster, 4 oavgjorda och 3 förluster. Man har en målskillnad på 17-9 och har alltså tagit 16 poäng. Man har dock inte alls imponerat på bortaplan denna säsongen då man inte har tagit en ända vinst på 5 spelade matcher. På bortaplan har man endast gjort 3 mål framåt på 6 spelade matcher.

Oavsett hur dåligt Fiorentina har spelat på bortaplan så ser jag dom idag vända på detta mot ett uruselt Frosinone. Jag väljer därför att spela den raka 2:an ikväll till 1.74 i odds på 10bet.

Saker som talar FÖR och EMOT:

✅ Fiorentina är det bättre laget på iprincip alla positioner

⚠ Fiorentina har inte alls imponerat på bortaplan denna säsongen.

Speltips: Fiorentina rak 2:a

Odds: 1.74

Spelstopp: 21.30

Spelbolag: 10bet (50% upp till 1.000kr bonus)

Spreadsheet: November

 

Nu hoppas vi fortsätta vinnarmönstret i November och jag önskar alla lycka till vid rygg, men spela inte mer än plånboken tillåter!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.