Speltips: Frölunda – Malmö SHL Ishockey 19/3

Dagens speltips kommer från SHL och kvartsfinalen mellan Frölunda Indians och Malmö Redhawks. Gårdagens speltips på Växjö – Brynäs och Colorado reken som låg i Facebookgruppen satt perfekt med god marginal och här tror jag på liknande scenario. 
Jag har hittat tillbaka till toppformen och satt 7 raka singelspel. Här går jag för 8e raka vinsten !

Matchen:

Dags för dessa lag att kliva in i slutspelet och i detta möte ser jag Frölunda som tunga favoriter att gå vidare. Dels för de har spelare med mer rutin men också flera kedjor som levererar. Om jag inte minns helt fel så har de även seriens näst bästa powerplay på hemmaplan som är otroligt viktigt i ett slutspel. Här tänker jag spela exakt samma spel som igår på Växjö, över 2.5 mål till hemmalaget. Frölunda har haft lite problem med Malmö denna säsong men i ett fullsatt Scandinavium tror jag de tänder till på alla cylindrar. Frölundas offensiv är riktigt bra och på slutet av serien fick de sänka Brynäs med imponerande 8-3 vilket såklart är skönt att ha i ryggen som sista match. Jag underskattar absolut inte Malmö som lag men om detta spel ska missas så måste Malmös målvakt göra en kanonmatch. Frölunda är fullt av målskyttar och i slutspel gillar de att kliva fram !

Frölunda: 

Laget slutade 3a i totaltabellen och på hemmaplan fick de raden 12-4-3-7 efter väldigt dåligt spel i början av säsongen. Målskillnaden blev 79-64 vilket ger ett målsnitt på 3.0 mål framåt.
Här i Scandinavium är de inte lätta att slå när det är fullsatt. Men konstigare saker har hänt och Malmö har som sagt spelat bra mot Frölunda i år. Frölunda har inte besegrat Malmö på de 4 senaste försöken inom full tid så det spelet avstår jag trots att jag tror på hemmaseger ikväll. Frölunda har en riktigt bra offensiv i år och det är försvaret som är deras stora akilleshäl. Ingen av målvakterna har imponerat så den raka 1an undviker jag helt och förlitar mot på den offensiva spets som finns i ligan istället. 

Malmö: 

Laget kom 6a i totaltabellen och imponerande 3a i borta tabellen. På bortaplan fick de raden 11-4-4-7 med målskillnad 77-73. Det gav ett målsnitt på 2.8 mål insläppta på resande fot. 
Trots att de kom 3a i bortaspelet så avslutade de med 3 raka förluster på bortaplan, en av dom var just mot Frölunda. Den matchen slutade 1-1 (2-1 sd) till Frölunda där Oscar Alsenfelt gjorde några jätteräddningar och höll Malmö kvar i matchen. Malmö har han att tacka för den poängen och han måste spela minst lika bra ikväll om de ska ha en chans mot tokladdade indianer inför fullsatt arena. 

Inbördes möten :

Lagen har mötts 4 ggr denna säsong. 2-3 (sd) Frölunda, 3-4 Malmö, 5-0 Malmö, 2-1 (sd) Frölunda. 
Som ni ser så har Malmö lyckats bra mot Frölunda, men idag är jag övertygad om att vändningen kommer !
Erfarenhet i laget av slutspel, en spets i anfallet som Malmö saknar samt hemmaplan och ett grymt powerplay. Dom 4 sakerna talar starkt för detta spel och magkänslan är riktigt go här.

Utgångstipset skrivs till en tajt 3-1, 3-2 seger. 

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Frölunda – Malmö SHL Ishockey 19/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades