Speltips: Frölunda – Djurgården SHL 14/11

Frölunda – Djurgården , Ishockey SHL

Matchen:

Dags för svensk hockey att snöra på sig skridskorna igen efter ett kortare uppehåll av Kalle Anka turneringen Carjala Cup.
Här ska vi få se Sveriges vackraste och bästa hockeylag (enligt mig) Frölunda Indians ta emot Djurgården denna tisdagskväll.
Frölunda ligger just nu på plats 9 i tabellen och Djurgården har kämpat sig upp till plats 3.
Vi har ett Frölunda som varit lika stabila som en geléråtta denna säsong mot ett ovanligt defensivt starkt Djurgården.
Jag har valt att spela att Frölunda ska vinna inklusive ÖT & straffar, och då har jag tippat med hjärtat men även pga den psykologiska aspekten. 
Oddset ger fina 1.65 hos NordicBet och jag huggar det direkt ! 
Nu undrar ni säkert varför jag spelar på hemmalaget när de varit darriga medan Djurgården varit grymma på slutet ?!
Jo, medan tabellen säger fördel Djurgården så säger “hjärnspökena” fördel Frölunda. (Jag återkommer till hjärnspökena längre ner i statistiken)

Som sagt, det har varit uppehåll för knatteturneringen och vad brukar man säga om uppehåll ?
Har man en defensivt dålig form som Frölunda är den välbehövlig, och är man i bra form som Djurgården är ett uppehåll det värsta som kan komma.
Frölunda kommer från 1-2 torsk, 5-4 torsk och 4-5 torsk. Målskyttet är okej men försvaret har läckt på slutet.
Jag är helt säker på att de gått igenom detta 100 ggr på träningarna och kommer vara mera på alerten ikväll.
Djurgården kommer med 4 segrar på 5 senaste matcherna och ville verkligen inte ha en paus i spelandet.
Jag tror detta break har gjort Frölunda mera gott än för Djurgården och ser en målsnål hemmaseger komma som fansen i Scandinavium behöver !

Statistik: 

Frölunda har raden 4-2-0-3 och målskillnad 22-18 på hemmaplan.
Djurgården har raden 3-0-3-2 och målskillnad 18-17 på bortaplan.

Inbördes möten, här kommer hjärnspökena in i bilden !
Hur bra eller hur dåliga Frölunda än varit genom de senaste 7.5 åren så har inte Djurgården lyckats åka härifrån med 3 poäng en enda gång.
Frölunda har VUNNIT 14/15 senaste matcherna på hemmaplan, och då har 11 av dom varit redan vid full tid. 8 av dom har varit med minst 2 måls marginal.
Man kan lätt konstatera att Djurgården inte har haft ett skit att säga till om när de äntrar denna vackra hockeyarena.
Enda gången de vann var på straffar för snart 3 år sedan, innan dess var det alltså i Mars 2010 de senaste åkte hem glada härifrån.
Jag tror alltså att Frölunda kommer fokusera på defensiven samtidigt som Djurgården sällan bjuder på målfester.
Det luktar målsnålt lång väg och jag hoppas det psykologiska spökets svit förlängs ikväll med en härlig 2-1,3-2 seger !

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Frölunda – Djurgården SHL 14/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades