Speltips: Fredagsdubbel (16/2)

Jag rekade visst en kontroversiell match igår med blandade åsikter kring matchen. Det blev inte någon lyckad dag igår för mig då Östersund tyvärr hade för stor respekt mot engelska giganterna Arsenal och man kollapsade totalt första 25 minuterna. Arsenal vann till slut med 3-0 efter ett misstag utav målvakten Keita samt ett självmål. Sedan missade även Östersund en straff i slutet av matchen. Jag skrev dock inför matchen att jag valde att spela emot marknaden. Aja, det är bara att borsta av sig den förlusten och komma tillbaka starkt igen då helgen är runt hörnet. Jag väljer att för första gången på 5 Spade att reka en dubbel som jag tycker är spelvärd. Ena matchen hittar vi i Frankrikes andra divison mellan Nîmes v Tours och den andra matchen hittar vi Hollands andra division mellan Almere v G.A. Eagles.

Nîmes v Tours

Tabelltvåan Nîmes tar idag emot tabelljumbon Tours i den franska andra divisionen. Nîmes som har 45 poäng på 25 matcher och en målskillnad på 47:24 är just nu på en uppflyttningsplats. Man har hela 12 poäng upp till tabellettan Reims. Jobbigast är nog att det endast skiljer ynka två poäng ner till en femte plats, vilket gör att man i stort sätt är tvungna att vinna ikväll för att behålla sin position. Tours ligger som sagt sist i ligan med ynka 9 poäng på 25 matcher och en målskillnad på 14:47. Desto värre är statistiken på bortaplan där Tours endast har tagit 2(!) poäng på 12 matcher och har en dåligt målskillnad på endast 4:22.

Nimes fem senaste hemmamatcher: W3 D1 L1.

Tours fem senaste bortamatcher: W0 D0 L5.

Almere v G.A. Eagles

Här har vi åttonde placerade Almere som tar emot 16e placerade G.A. Eagles på hemmaplan. Almere som har 36 poäng på 24 matcher och en målskillnad på 46:47 spelar som dag och natt på hemma och bortaplan. På hemmaplan så har man tagit hela 24 poäng på 11 matcher av sina totala 36 poäng i ligan och man har en målskillnad på 27:17. G.A. Eagles har 23 poäng på 24 matcher och en målskillnad på 35:43. Även dom spelar som dag och natt beroende på om man spelar hemma eller borta. På bortaplan så har man endast tagit sex poäng på 12 matcher och har en målskillnad på 20:29. Vi har alltså ett hemmastarkt Almere mot ett bortasvagt G.A. Eagles.

Almere fem senaste hemmamatcher: W4 D0 L1

G.A. Eagles fem senaste bortamatcher: W0 D0 L5.

Dubbel

Frankrike Ligue 2

Nimes v Tours // Nîmes win (Matchstart 20:00)

Holland Eerste Divisie

Almere v G.A. Eagles // Almere win (Matchstart 20:00)

Odds: @2.34 (10Bet)

Spelbolag: 10Bet – Bonus: 100% upp till 2000kr

Dubbel 10bet

Tipsa om Speltips: Fredagsdubbel (16/2) till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades