Speltips: Frankfurt – Mainz Fotboll 17/3

Dagens speltips är fotboll från tyska Bundesliga. Det är Champions League jagande Frankfurt som tar emot Mainz som kämpar om sin överlevnad i ligan. 
Här tror jag på en ensidig match där hemmalaget kommer dominera och till slut stå som vinnare. Pengarna skickas in och magkänslan är riktigt bra för detta spel !

Matchen: 

Detta är tabell 5an Frankfurt som tar emot Mainz som ligger på plats 16 av 18 lag. Lagen slåss för helt olika saker och det ska vara stor skillnad mellan lagen. 
Frankfurt är 2p bakom Leverkusen som just nu har sista platsen till CL. Mainz ligger på kvalplatsen och kämpar för att inte åka ur ligan. 
Här tänker jag lägga pengarna på att hemmalaget Frankfurt vinner och jag tror de kommer göra det ganska komfortabelt.
10Bet ger 1.76 på den raka 1an och då tvekar jag inte alls att slå till !

Frankfurt: 

Laget ligger 5a i total tabellen och 9a hemmatabellen med raden 6-3-4 och målskillnad 19-15. Ingen superstatistik på hemmaplan men det är en bedrövlig start i början av säsongen som förstör siffrorna. 
På sista tiden har de växlat upp och kommer med 5st raka hemmasegrar och då är 4 st av dom i ligaspelet. Den 5e matchen var hemma mot just Mainz i tyska cupen. Då vann Frankfurt med överlägsna 3-0 och segern var aldrig ohotad ! Dessa 4 raka segrar i ligan har kommit mot Mönchengladbach, Köln, Leipzig och Hannover. 3 av lagen ligger före dagens motstånd i tabellen och de imponerande segrarna mot Leipzig och Mönchengladbach är säsongens 2 höjdpunkter för klubben. Laget kommer alltså med kalasform på hemmaplan och ska de nå Champions League platserna så är detta en match man måste ta 3 poäng i !

Mainz: 

Laget ligger på plats 16 i total tabellen och plats 15 i borta tabellen med raden 1-5-7 och målskillnad 13-24. Mainz står alltså endast på en bortaseger på 13 matcher och får inte spelet att stämma alls. Nu ska de åka till Commerzbank-Arena och möta ett målglatt Frankfurt som både har form och enorm motivation. Mainz ligger just nu på platsen som innebär kval att få stanna i ligan. De har såklart en jäkla motivation med inför denna match men tror absolut inte de kommer starta offensivt här. Jag tror de kommer kriga för ett X i matchen och hålla ihop laget och inte ge sig ut på några offensiva utflykter. Laget kan absolut klara sig från att åka ur men i såna här matcher har jag svårt att se att de ska gå framåt för segern. Ett poäng vore som en seger här och försvarsspelet kommer prioriteras i eftermiddag så länge de inte ligger under !

Inbördes möten: 

Tittar vi på dom 5 senaste matcherna mellan lagen här på Frankfurts hemmaplan så har det blivit 4-1-0 och totalt 12-3 i målskillnad till Frankfurt !
4/5 segrar har alltså hemmalaget lyckats med mot Mainz och dom två senaste har slutat med utklassningssiffrorna 3-0, 3-0. Och den senaste av dom var 7e Februari så Frankfurt har nog ett bra självförtroende inför dagens match. 

Utgångstipset sätts till 2-0 men oddset är så högt på 1an att jag nöjer mig med det oddset istället för att välja -1 som jag tänkte först.

Det ska tilläggas att Mainz ser ut att sakna sin näst bästa målskytt i Berggreen också.

Lycka till om ni ryggar !

Tipsa om Speltips: Frankfurt – Mainz Fotboll 17/3 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades