Speltips från Tyskland, målfesten är bokad ! 28/10

Söndagens speltips kommer från Tyskland och Bundesliga. Det är nykomlingen Nurnberg som tar emot formtoppade Frankfurt som varit ute i EL och spelat i veckan. 
Här tyder allt på en målrik match och eftersom Frankfurt vann med 7-1 på ett imponerande sett sist jag rekade dom så hoppas jag på samma framgångar nu. 
Kliver raka vägen in på målmarknaden till höga 1.88 !

Speltips: 

8 omgångar är spelade av årets upplaga av Bundesliga. Hemmalaget och nykomlingen Nurnberg hittar vi på plats 14 och dagens motståndare Frankfurt ligger påplats 7 strax under EL platserna.
Nurnberg har inlett “okej” men har inte riktigt räckt till när de mött de bästa lagen i ligan. Tar idag emot ett formtoppat Frankfurt och ÖSER in mål men samtidigt kan vara lite trötta efter EL spel i torsdags. 
Båda lagen har varit inblandade i målrika matcher och jag hoppas och tror det kommer fortsätta även i denna tidiga eftermiddagsmatch. 
Kaxig nykomling hemma mot ett jättemålrikt bortalag. Här lägger jag 2 Unit på över 2.5 mål till 1.88 på Nordicbet ! 

Nurnberg:

Nykomlingen i ligan hittas alltså på en 14e plats av 18 lag. 
Man står på raden 2-2-4 och har målskillnad 8-19 ! Men har släppt in flest mål av lag och det är mest pga att de gått ordentligt på proppen av Dortmund (7-0) och Leipzig (6-0) när de spelat på bortaplan. 
Senaste förlorade de hemma med 1-3 mot Hoffenheim och det visar väl att de inte räcker till mot topplagen i denna liga. 

Nu tar man emot Frankfurt som har kanonform som vunnit 5 raka tävlingsmatcher med en galen målproduktion. Ja en enkel 2a i mångas ögon men jag tror inte den blir så enkel. 
Nurnberg har faktiskt spelat som bäst på hemmaplan där de har raden 2-1-1 och målskillnad 7-4. Visst man har mött flera av de tänkta bottenlagen och endast Hoffenheim är av den svårare klassen. 
Men 1-1 mot Mainz, 2-0 mot Hannover och 3-0 mot Dusseldorf kan man inte ta ifrån dom. Nu när dessutom Frankfurt haft EL match mitt i veckan medan Nurnberg vilat upp sig så ökar såklart chanserna lite till poäng. 
Jag tycker inte man ska underskatta denna kaxiga nykomling som gjort mål i alla 4 hemmamatcher och 7 mål totalt. Möjligheterna till minst 1 mål är goda och det vore kanon för överspelet !

Frankfurt: 

Förra årets tabell 8a inledde denna säsong väldigt svajigt men en hel del förluster. Efter det har man jobbat sig uppåt i tabellen och kommer med 3 raka segrar i ligan och 5 raka segrar totalt om man räknar med EL matcherna. Den stora anledningen till sitt lyft offensivt är väl Sebastien Haller och Luka Jovic som spottat in mål på slutet. 
Luka Jovic, 20 årig kille från Serbien blev historisk förra omgången, han blev den yngsta 5-målskytten i dom “5 stora ligorna” någonsin i 7-1 krossen mot Dusseldorf. 
Han vilades i helgens EL match hemma mot Apollon från Cypern. Man fullständigt krossade dom spelmässigt och slutresultatet 2-0 var verkligen i underkant. 
23-7 målchanser, 8-1 skott på mål och 10-1 i hörnor. Apollon ska bara glada att det bara sluta 2-0 och skyttekungen hoppade inte in förrens det var 10 min kvar. 

Nu blir det fokus på ligaspelet igen och borta mot nykomlingen bör man såklart ha bra chans till 3 poäng med den formen de har. 
Men är de trötta efter veckomatchen ? Nja lite kanske, det var en del rotation i laget och den hungrige skyttekungen är säkert inte mätt än ! 
Tror på full fart framåt och visst finns det goda möjligheter till ytterligare en målfest ?!

Lagens 5 senaste matcher: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Nurnberg har spelat över 2.5 mål i 4 raka ligamatcher. 

✅ Frankfurt har spelat över 2.5 mål i 4 raka ligamatcher. 

✅ När Nurnberg mött “bättre” motstånd så har de blivit krossade med bl.a resultaten 7-0, 6-0. 

✅ Frankfurts målproduktion har ökat och de har gjort 19 mål framåt sista 5 tävlingsmatcherna !

⚠️ Frankfurt är dom stora favoriterna i matchen men spelade EL match i veckan. Hur trötta är dom ?
Kommer det roteras till matchen ? Finns såklart en risk för 0-1, 0-2. 

Lycka till om ni ryggar detta speltips !

 

Tipsa om Speltips från Tyskland, målfesten är bokad ! 28/10 till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades