Speltips: Fotbollslördag från England 13/10

Medan UEFA Nations League fångar allas uppmärksamhet i helgen vänder jag min blick mot England istället. Lördagens speltips hittas i engelska League Two och det är två lag med helt skilda form som möts. Jag väljer sida till höga 2.10 ! 

Speltips: 

Här möts Northampton som ligger på plats 22 och Forest Green som ligger på 6e plats. 
12 omgångar är spelade av årets säsong och dessa lag har börjat på helt olika sätt. 
Medan hemmalaget Northampton jagar säsongens andra seger så försöker Forest Green behålla sin obesegrade svit intakt. Jag tar rygg på laget som vägrar förlora och spelar “Asian 0 Forest Green” till höga 2.10 hos LeoVegas !

Northampton: 

Laget ligger på 22a plats och har bara 2 lag bakom sig i tabellen. De har raden 1-6-5 och målskillnad 9-18. Med det har de gjort minst mål i hela ligan och med bara 1 seger så ser det inte ljust ut för klubben inledningsvis. 
På hemmaplan har man spelat 0-4-2 och målskillnaden 4-7 vittnar om målsnåla matcher här på Sixfields Stadium.
Northampton spelar med en ensam forward på topp i Andrew Williams som inte fått igång målproduktionen. 
Han har spelat 10 matcher och inte hittat nätet en enda gång är såklart en stor anledning till den skrala poängskörden. 
Den enda ljusglimten de har nu var att de vann i cupen förra matchen mot League One laget Oxford med 2-1 och kanske fått en gnutta energi av det. 

Forest Green:

Laget ligger på en förvånande fin 6e plats med raden 4-8-0 och målskillnaden 18-10. 
Med det är man det enda laget i serien som fortfarande inte har förlorat en match, men samtidigt har man spelat ofantligt många kryssmatcher. 
På bortaplan ligger man 2a i bortatabellen med raden 3-3-0 och med målskillnaden 13-6 ! 
Forest Green va ett bottenlag förra säsongen och troligtvis är det lagets motståndare som underskattar laget och Forest chockar sina motståndare. Jag har själv följt deras senaste matcher då jag spelade/rekade dom matcherna med goda resultat i ligaspelet.   
Även detta lag spelar idel målsnåla matcher och jag håller Xet som utgångstips, men tror Forest Green med vind i ryggen har störst chans att vinna detta möte. 

Northamptons hemmamatcher denna säsong:


(Mötet med Wycombe var i cupen och inte i ligaspelet)

Forest Greens bortamatcher denna säsong:


(Matcherna mot Swindon, Wycombe och Coventry var i cupen och inte i ligaspelet)

Ligatabellen hittills efter 12 omgångar: 

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

✅ Northampton har bara vunnit 1/12 ligamatcher hittills.

✅ Forest Green är enda laget som är obesegrade denna säsong. 

✅ Forest Green har gjort dubbelt så många mål än Northampton.

✅ Forest Green har bara släppt in hälften så många mål som Northampton.

✅ Northamptons tänkta skyttekung Andrew Williams har måltorka och gjort 0 mål i år.

⚠️ Northampton kommer från en högre liga inför denna säsong och Forest Green va ett bottenlag förra säsongen. Jag tror tids nog att Northampton kommer klättra uppåt medan Forest Green faller neråt.
Men hoppas såklart inte vändningen kommer i denna match !
Oddset 2.10 med pengarna tillbaka på X kan jag inte motstå.

# Anmärkningsvärt är att i Forest Greens 8 st kryssmatcher så har de tagit ledningen i 7 av dom ! 
Så det indikerar ju på att de inte får med sig några “turpoäng” utan faktiskt varit närmare ännu flera segrar än va de har nu. 

Lycka till om ni ryggar !

 

Tipsa om Speltips: Fotbollslördag från England 13/10 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades