Speltips: Fotbolls dubbel från Brasilien Serie A 16/11

Matcherna:
Botafoga RJ – Atletico GO Över 1.5 mål, odds 1.33

Chapecoense – Vitoria Salvador Över 1.5 mål, odds 1.35
Totalodds: 1.79

Botafoga RJ – Atletico GO: Dagens två matcher kommer båda från de tropiska zonerna på jorden och jag tror vi kommer få se lite sambalir här.
Tabell 6an Botafoga spelar hemma mot jumbon Atletico på plats 20, jag tror 1.5 måls linan passeras ganska enkelt pga lagens målsnitt.
Hemmalaget har raden 14-9-11 och målskillnad 42-36 efter 34 omgångar
Jumbon har raden 8-6-20 och målskillnad 33-52 efter 34 omgångar.
Ni ser själva att båda lagen snittar över linan med marginal och jumbons försvar läcker ganska friskt.
4 inbördes matcher har spelats på denna arena och de har slutat 3-2, 1-1, 4-0, 4-0.
Matchstart: 23.00
Utgångstips 2-0,1-1 !

Chapecoense – Vitoria Salvador: Här ska vi se två bottenlag göra upp, det skumma med dessa lag är att de gjort fler mål än några av topplagen.
Samtidigt har de försvar som lämnar mycket att träna på så 1.5 måls linan borde passeras här utan vi behöver ta på oss svettbandet.
Det är Chapecoense på plats 13 i tabellen mot Victoria på plats 16 (av 20 lag)
Hemmalaget har raden 12-8-14 och målskillnad 41-46 efter 34 omgångar.
Bortalaget har raden 19-9-15 och målskillnad 44-51 efter 34 omgångar.
Även här ser ni att målsnittet är en bra bit över 1.5 och denna känns lika bra som den första matchen.
3 senaste inbördes möten har slutat 2-1, 1-4, 2-1.
Matchstart: 23.00
Utgångstips 2-1, 1-1 !

Lycka till om ni tar rygg !

 

Tipsa om Speltips: Fotbolls dubbel från Brasilien Serie A 16/11 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades