Speltips: Fotboll Kina Söndag 20/5

Söndagens speltips får gå under namnet ” 2 high odds” för enligt statistiken är detta ett sjukt överodds ! Här blir det fokus på lite fotboll från Kina strax efter lunchen på söndag.
Jag har handen på hjärtat när jag säger att jag vet ingenting om denna liga eller lag, men statistiknörd som jag är så kan jag inte låta bli detta spel. 
Oddset är 1.93 och här måste jag testa 1000 kr och det blir ett 100 % bet på statistik. 

Matchen: 

Här har jag grävt mig ner till Kinas Div 1 i fotboll, ligan heter Jia League och matchen är mellan tabell 7an Shijazhuang och jumbon Xinjiang. 
Det som fångade mitt intresse här var bortalagets oförmåga att göra mål denna säsong. Inte blir det lättare när de idag ska åka iväg och möta 7an på bortaplan som förra året slutade som 3a. 
Hemmalaget är STORA favoriter enligt oddsen och här tänker jag lita på bolagens kunskap men siktar in mig på ett annat odds. Här väljer jag att spela UNDER 0.5 mål av bortalaget till 1.93 !
Jag tror alltså inte att bortalaget kommer göra mål i denna match och det är flera faktorer som pekar på det.

Shijiazhuang: 

Laget ligger just nu 7a i totaltabellen och 4a i hemmatabellen. På hemmaplan har de raden 3-4-0 och målskillnad 11-6. De snittar alltså under 1 mål insläppt per match inför sina hemmafans. 
Idag tar de alltså emot jumbon på plats 16 och på pappret är detta en väldigt lätt match med tanke på bortalagets form och brist på målgörande. 

Förra säsongen slutade Shijazhuang på en fin 3e plats i ligan och jag får tro att laget någonstans i grunden är bättre än vad tabellplaceringen antyder såhär efter de inledande 11 matcherna. 
Till start kommer de med ganska blek form på hemmaplan med raden 1-4-0. De är ju ett starkt hemmalag men det är sällan de plockar hem segrarna och har inte gjort så många mål trots hemmaplan sista tiden. 
Det är anledningen till att jag inte vågar spela den låga 1an till 1.35, tycker den saknar värde när Shijazhuang inte gör så många mål. 

Xinjiang: 

Laget ligger just nu sist i ligan med bara 5 poäng efter 12 matcher ! På bortaplan är de helt bedrövliga och ligger självklart sist med raden 0-3-5 och målskillnad 0-10. 
Ja ni lästa rätt, efter 8 matcher har de fortfarande inte gjort mål på bortaplan och räknar man med FA Cupen så har de inte gjort mål på 10 raka bortamatcher !!!
Laget är alltså totalt ur form och synar man lagets 15 senaste matcher har de blivit nollade i 12 av dom. Vare sig man spelat på hemma eller bortaplan.
Vilka 3 matcher är det dom har gjort mål i då ? Jo det är matcherna mot ligans 2 sämsta lag ! (Förutom sig själva) 
Xinjiang har alltså inte gjort ETT ENDA mål mot dom 14 bästa lagen i ligan, och nu ska man spela på bortaplan mot 7an som förra året va ett topp 3 lag.

Bortalagets form:

Saker som talar FÖR och EMOT spelet: 

 Bortalaget har blivit nollade i 10 raka bortamatcher !

 Hemmalaget snittar under 1 insläppt mål på hemmaplan.

 Hemmalaget är väldigt stora favoriter och kommer troligtvis ha det mesta bollinnehavet.

 Bortalaget har bara gjort 3 ligamål totalt denna säsong på 12 matcher.

 Tittar man på H2H från förra säsongen slutade matcherna 2-2, 2-2. 

Med all denna fakta kan jag inte låta bli att lägga ett standardbet på 1000 kr på detta spel. Oddset är på tok för högt sett till hur detta lag presterar för dagen. 
1.93 måste anses vara ett guld korn även om 1 mål kan uppstå från ingenstans. 

Lycka till om ni ryggar denna lilla chansning!

Tipsa om Speltips: Fotboll Kina Söndag 20/5 till dina vänner
Tänk på att betting ska vara kul och att man ska aldrig spela för mer än man har råd att förlora. Känner du dig minsta osäker så vill vi på 5spades rekommendera dig att gå in på Stödlinjen och ta del av informationen. Lycka till

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18 000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades