Speltips Fotboll 31/7: Oriente Petrolero – Sport Boys (Bolivia)

Oriente Petrolero – Sport Boys

Godkväll Spelvänner! Otroligt irriterande att ryka på ett nonchalant Dominikanska republiken igår. En katastrofal första halvlek gjorde att det länge såg kört ut. Man började spela basket och tog matchen till förlängning. Väl där vände man och vann matchen men missade 5 frikast och vinsten skrevs till 71-74. Hade man spelat basket hela matchen hade man definitivt vunnit med mer. Vi går vidare med en fotbollsmatch från Bolivia där Oriente möter Sport Boys. Spana in min idé nedan.

Matchen

Oriente Petrolero har startat säsongen på bästa sätt med 2 vinster. Inatt möter man Sport Boys som även dom startat med 2 vinster. Gemensamt för båda lagen är att man har lätt att hitta målet. Oriente har gjort 4 på de 2 inledande matcherna och Sport Boys har gjort hela 7 stycken. Inbördes har båda lagen gjort mål mot varandra i de 8 senaste mötena.

Det är här jag hittar mitt spel på denna match. 1,61 på att båda lagen gör mål är inget dunderodds men sett till lagens form och inbördes statistik så känns detta som ett väldigt bra spel. Jag investerar 5 units och Martin Prost som gjort 5 mål för gästerna på de 2 inledande matcherna tror jag har god chans att måla igen samtidigt som Oriente visar upp ett fint hemmaspel. Lycka till vid rygg.

✅ Båda lagen har inlett med säsongen med fin målform

✅ Båda lagen har gjort mål i de 8 senaste inbördes mötena

✅ Martin Prost är i högform för gästerna

⚠️ Oriente har inte släppt in något mål än denna säsong.

Speltips: Båda lagen gör mål @1,61

Units: 5

Spelstopp: 02:00

Spelbolag: Rizk, 100% bonus upp till 1000kr

Tipsa om Speltips Fotboll 31/7: Oriente Petrolero – Sport Boys (Bolivia) till dina vänner

DISKUTERA
Du måste logga in för att kommentera

Speltips med heta odds.

5Spades: Vi startade denna sida som 5 glada killar som älskade sport och betting. Gruppen på Facebook växte från ett par hundra stycken till flera tusen redan första månaden. Därefter har gruppen växt sakta och idag står vi på över 18.000 medlemmar som vill läsa våra speltips och rekar.

Nu är vi flera stycken som delar våra dagliga speltips och är alltid öppen för om du eller någon du känner vill komma in i gemenskapen och dela din kunskap med oss andra. Samtliga rekare har en bokföring på sina spel så det ska underlätta för er läsare att se hur det gått för varje individ som man vill följa framöver. Vi har mest rekar på de stora sporterna som fotboll, ishockey och basket men kompletterar det även med bl.a tennis, trav och bandy.

Här på våran hemsida finner du våra speltips, och söker du nytt spelbolag eller hjälp med bonusar så hjälper vi gärna till att rekommendera något bolag efter våra egna favoriter.

Vi strävar alltid efter disciplinerat spelande och behöver ni hjälp med erat spelande så finns flera stödcenter att ta hjälp av om det gått för långt.

Kontakta oss gärna vid frågor gällande vad som helst så svarar vi i mån av tid. Må spelen gå er väg och välkommen in till våran community på Facebook där vi arangerar tävlingar och annat skoj med jämna mellanrum.

Här: https://www.facebook.com/groups/5spades/

Vi ses där !

Copyright © 2019 5Spades